תפריט יומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט יומי
    יעל אשכול
    15/04/2010

חוץ מהתפריט היומי של אתמול שכרגע אצרף בשביל לדעת אם הוא תקין אצרף גם את השאלה הקודמת שלי.
    שלום..שמי יעל ואני בת 18.
    הגובה שלי הוא 1.70 והמשקל הוא 53 בדיוק.
    אני לא ממש מרוצה מהמראה שלי..אני יודעת שהמשקל הוא בסדר לגובה אבל הבטן שלי היא די מלאה ורוטטת כזאת.
    אני לא ממש מבינה איך במחשבון BMI הראו לי שהוא תקין והוא אפילו קרוב לתת משקל, זה לא שאני רוצה להיות בתת משקל אבל הורדתי באכילה שלי בשביל להוריד את הבטן...יש שינוי אבל לא רציני,לא מרגישים בו.
    מה עושים.?

התפריט:
    בוקר-חטיף אנרגיה של 66 קלוריות.

צהריים-שתי נקניקיות עוף עם תפוח אדמה במיקרוגל וכף קטשופ.

ביניים-(חטאתי) בטילון קרם וניל עוגיות.

ערב-חצי מלפפון,עגבניה שלמה,כף טונה במים,כף וחצי קוטג' 3 %.

נשנוש לילה-5 שקדים.

האם התפריט תקין? וכמה קלוריות יש בו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט יומי

הוספת תגובה

• יחס?

יעל אשכול
    17/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר יקרים.

יעל אשכול
    18/04/2010

ה"יחס" שלכם לאנשים רק מראה כמה אתם מומחים ומבינים בתחום.
    לענות על שאלות של חלק מהאנשים וחלק לא? ה"יחס" שלכם יכול להוביל אצל האנשים להחלטות לא רצויות בנושא תזונה שלכו תדעו למה יגרמו.
    מבקשת תודה בשמי ובשם כל הנואשים.
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט יומי

ד``ר נסטור ליפובצקי
    18/04/2010

יעל שלום,
    משקלך כפי שכתבת תקין. את צריכה תפריט בריא ותוך כדי לעסוק בפעילות אירובית ופעילות כוח כדי לשנות את הרכב גופך. על פי מה שאת מספרת למרות משקלך התקין, יש לך אחוזי שומן גבוהים. אכילה בריאה ופעילות גופנית שבעזרתם תורידי את אחוזי השומן ותעלי את אחוזי הנוזל והשריר בגוף, ללא שינוי במשקל יגרמו לתוצאה החיצונית שאת מחפשת.
    אני לא חושב שזה משהו שאפשר לעשות דרך מכתבים. את צריכה ללכת לדיאטן/ית קליני/ת שירכיבו לך תוכנית תזונה וספורט מתאימים.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט הרזייה

ליטל סמואל-לוי
    18/04/2010

הי יעל,
    ה-BMI שלך הוא אכן נמוך (18.3) ולכן זה לא יהיה מקצועי לייעץ לך לרדת במשקל. מעבר לזה, זה עלול להזיק לך.
    התפריט שהצעת הוא דל בקלוריות (כ-1000 קק"ל) אבל הוא גם "דל" תזונתית. יש חוסר של מרכיבים תזונתיים חשובים כמו חלבונים, פחמימות, סיבים תזונתיים, סידן, ברזל....
    כדי לא להכנס לסיחרור של דיאטות אני ממליצה לך לאכול מאוזן ומגוון (כ-1500 קק"ל בשבילך לפחות) ופשוט להוסיף פעילות אירובית ופעילות מחטבת לאזור שאת רוצה. אין דרך אחרת שהיא מומלצת ובריאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו