אהרון כל הכבוד לך!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהרון כל הכבוד לך!!
    נטלי =>
    17/04/2010

זה אתה שתמיד הגבת לאחרים ועכשיו הכניסו אותך למנהלי האתר?
    אני כבר קוראת המון זמן פה ואתה היחיד שדואג לחזיר תשובות מהר לכולם ולהגיב לכולם אז כל הכבוד!! , מקדיש מזמנך לאחרים = תבורך!

אז ככה זה הולך להיות ארוך
    עד לא מזמן שלקלתי 74 קילו ועכשיו אני זה נע בין 68 ל-70
    ומה שאני לא יעשה אני לא יורדת . (גובהי 59 ואני רחבה )

אני לא אוכלת בבוקר בכלל!! (נסתי את כל השיטות והגעתי למסכנה שכה אני הכי פחות רעבה-זאת אומרת אם אני אוכלת בבוקר אני רעבה יותר ממתי שאני לא מכניסה לפה כלום- הגיוני?)

צהרים דואגת שיהיה סלט ליד , עוף שניצל. וקטניות חצי צלחת ( אני יודעת שזה הרבה אבל אני לא שבעה אחרי זה ,אם אני שמה פחות.)

בערב -ואו אני אוכלת כל מה שבא ליד, בעיקר מתוק , לחמים עם שוקולד, גילדה (חייבת שיהיה מתוק) בנוסף אני אוכלת ארוחה רגילה , חביתה / קורופלנקס/

אני מתה להגמל מהמחלה של ה-21 מחלת ההשמנה ..

זה נכון שצריך לקצץ באוכל ורק אז להתחיל בדירוג עם ספורט?

תודה לך מקרב לב 3> נטלי =]]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אהרון כל הכבוד לך!!

הוספת תגובה

• תודה, יקירתי!

אהרון רזון
    17/04/2010

אמנם, זאת תופעה נפוצה שדילוג על ארוחת הבוקר מפחיתה את התאבון, אבל אינו מומלץ לפעול כך.
    אם לא שוברים את הצום של הלילה תוך שעתיים-שלוש מהקימה, הגוף נכנס למגננה וחוסך בשריפת קלוריות. אכלי בבוקר, למשל, פרוסת לחם מלא עם גבינה 3% ופילפל אדום.
    מומלץ לאכול פרי עד ארוחת הצהריים.
    שניצל אינו מאכל מומלץ, הסתפקי בעוף\בקר\דג צלוי או מבושל עם סלט גדול כמנה ראשונה. תצטרכי להפחית את כמות הקטניות ומדי פעם להחליף בירקות מבושלים.
    בערב התפריט שלך אינו בריא והוא מתכון בדוק להשמנה, אם לא תגמלי מהתמכרות למתוק לא תוכלי לרזות. גם בערב את חייבת לאכול הרבה ירקות וגם מוצר חלב רזה.
    התזונה הנכונה והספורט צריכים להיות ביוחד, כל יום לפחות שעה פעילות אירובית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו