השמנה-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה-דחוף
    דנה
    20/04/2010

שלום..
    אני לפני שנה בערך התחלתי לשנות את האורח חיים שלי
    הייתי עושה המון ספורט 6 פעמיים בשבוע שעה ורבע פעילות מאומצת מאוד ואוכלת בסביבות ה-1050 קלוריות ביום (כן אני יודעת שזאת טעות וזה קצת.. רק נזכרתי מאוחר מידי)
    אחרי ירידה של 17 קילו בפחות ב-3 חודש בערך הפסיק לי המחזור לתקופה של חצי שנה ואיתו גם המשקל נתקע ולא ירד. ומירידה של 94-95 קילו ל78-79 קילו נתקעתי חצי שנה.
    אחרי חצי שנה שדחיתי הורמונים וכדורים לקחתי עלמנת להסדיר את המחזור.. ובאותה תקופה גם יצא לי להכיר מישהו שיש לו ידע בתחום הדיאטות והספורט.. ואמר לי שמחזור לא בא בגלל שאין שומן בגוף. בקיצור התחלתי ללכת אליו גם.. התחלתי לאכול שומנים+חלבונים ובדיוק חודש לפני הדיאטה הזו סיימתי גלולות ככה שהייתי צריכה לקבל ובאמת קיבלתי.
    אחרי תקופה של 3 שבועות הפסקתי עם השומנים (אחוזי שומן ממש גבוהים בכל המאכלים ורק חלבונים) הפסקתי עם השומנים עברתי ל5 אחוזי שומן ומטה ועדין רק חלבונים, בלי ירקות בלי פירות כלום..
    אחריי חודשיים וחצי בערך הוספו ירקות ירוקים לתפריט(והכל בתהליך איתו) בכל מקרה.. אחרי 4 חודשים שאני רק אוכלת חלבונים,נשברתי לא היה לי כוח לזה יותר זה השפיע לי על מצבי רוח, על הסביבה החברתית והלימודית שלי ועל הכל הפסקתי איתו ללא כל התרעה והתחלתי לאכול פחמימות..
    התפרעתי עם הפחמימות .. חשק בלתי מוסבר למתוק.. אני יוותר על כל האוכל שבעולם ואני יאכל רק מתוק.. משהו שכבר אני לא רואה את עצמי בשליטה בו.. ובאמת שלמדתי ששליטה כבר יש לי. התאפקתי להמון דברים במהלך שנה ארוכה ומייאשת כלכך.
    יש לי חשק ואני אוכלת מתוק באופן בלתי מוסבר בחיים לא הייתי ככה עם מתוקים בחיים לא התחברתי למתוקים כמו שככה. אה ויש לציין שבכל התהליך עם הדיאטה חלבונים שעשיתי במשך 3 וחצי חודשים הייתי עושה הליכות של שעה ורבע 6 פעמים בשבוע...
    בכל מקרה התחלתי לזלזל קצת בספורט.. ובפחות מחודש העליתי 10 קילו. פשוט בבום בלתי יאומן..
    ואני אומרת כאילו פעם הייתי אוכלת אוכל משמין כל היום כל יום ללא ספורט בכלל והייתי עולה אולי קקילו בחודש.. אבל זאת לא הפואנטה.. המצב הנפשי שלי על הפנים. אני בדיכאון.. אין לי מושג כבר עם מי לדבר או לאן לפנות...והקטע הוא שאני יאכל לעצמי ת'לב איך השמנתי איך הכל ואני עדיין יחשוב על מתוק.. החשיבה על המתוק לא עוזבת אותי.. החשיבה על המשקל לא עוזבת אותי והתחלתי להדרדר בלימודים נהייתי בזמן האחרון ממש בחורה דיכאונית...

אני אשמח לייעוץ ולהסבר לכל מה שעובר עליי.. על העלייה הדרמטית, על החשק למתוק כלכך, אשמח גם קצת לטיפים ועידוד איך לחזור למשקל שהייתי בו..
    מצטערת על כל החפירה הזאת אבל באמת שכבר אני אובדת עצות..

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה-דחוף

הוספת תגובה

• דרך אגב.

דנה
    20/04/2010

שכחתי לציין שבכל תקופת הדיאטת חלבונים הזאת לא ירדתי בכלל.. אולי בהיקפים קצת..
    וירידה של 4 קילו לאחר קבלת המחזור בבום. (אם אני לא טועה בגלל כל הצטברות הנוזלים.)

ודרך אגב.. חזרתי למשקל שקרוב למשקל ההתחלתי שלי .. 90 קילו.
    מדכא משהו..

תודה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דנה

שני
    21/04/2010

אני ממש מבינה אותך. גם אני עברתי משהו דומה ועדיין סובלת מהעניין.. לא הייתי רוצה לחשוף יותר מדי פה בפורום אבל אם יש לך מייל או משהו אני אשמח ליצור איתך קשר, לחלוק איתך טיפים ושננסה לחזק אחת את השנייה..
    בכל מקרה אני מחזיקה לך אצבעות ולחלוטין מבינה את הסבל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דנה

ד''ר רוני חרמון
    21/04/2010

את מבולבלת ומקבלת עצות מכל דיכפין לדעתי תפני למקום מוסמך ומסודר לקבל יעוץ והסבר הולמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו