האטב בחילוף חומרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האטב בחילוף חומרים
    ליאת
    25/04/2010

אני בת 20, שוקלת 51 ק"ג, בשנים האחרונות (כ4 שנים) אני מקפידה על תזונה דלת קלוריות ודלת שומן, עקב זאת, חילוף החומרים שלי הואט כל כך, עד למצב בו אני צריכה לאכול כ800 קלוריות ביום כדי לא לעלות במשקל, אני מודעת לעובדה שזאת לא כמות קלוריות מספקת
    איך אוכל לחזור לתזונה רגילה ונכונה בלי לעלות במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האטב בחילוף חומרים

הוספת תגובה

• גובה? משקל לפני ההרזיה?

אהרון רזון
    25/04/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גובה 1.72, משקל קודם 58

ליאת
    25/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזון (המוגזם) לא קודם לבריאות.

אהרון רזון
    25/04/2010

את בתת-משקל ואת מודעת שלאכול רק 800 קק"ל ביום מסכן את הבריאות. במצב הנוכחי אין מנוס מעליה במשקל אפילו אם תעלי רק במקצת את ההיקף הקלורי של התפריט. עליה של קילוגרמים
    בודדים הכרחית לשמירה על הבריאות או לשיפורה במקרה שכבר ניזוקה.
    אני מציע לך להעלות בהדרגה ל-1300-1400 קק"ל ובמגביל לבצע פעילות אירובית של לפחות שעה וחצי ביום, רצוי מפוצל. זה אמור לשקם את חילוף החומרים תוך עליה מינימלית במשקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו