הרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזיה
    קרינה
    26/04/2010

אני בת 17, גובהי 1.74 ומשקלי הנוכחי הוא 69 קילו.
    הייתי מאוד רוצה לרזות בחודשיים הקרובים, ומעניין אותי אם זה אפשרי לרדת 8 קילו בחודשיים (קילו בשבוע בממוצע) בצורה בריאה.
    חשוב לציין שאני בתקופת בחינות ואני לומדת המון, אז ההתעמלות שאני יכולה לעשות היא רק בבית (מצד שני, אני יכולה לעשות הרבה ממנה).
    אני חיה רק עם אבא שלי ואין סיכוי שהוא יאפשר לי לקבוע תור לדיאטנית, שלא לדבר על לשלם על כל העניין.
    הייתי רוצה לדעת מה עדיף לאכול וממה עדיף להמנע, כמה ספורט לעשות, וכמה קלוריות עליי לאכול ביום על מנת לרזות את הכמות הדרושה (בקירוב כמובן).
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה

הוספת תגובה

• הי קרינה

ד''ר רוני חרמון
    27/04/2010

הרזיה בסופו של דבר זה מאזן שלילי של האנרגיות בגוף שלך כלומר את צריכה להכניס פחות אנרגיה ממה שאת צריכה בפועל. אם תואכלי קצת פחות קלוריות ליום מהתוצאה שתקבלי מהכפלת המשקל שלך ב- 21.6 ותעשי לפחות 3 פעמים בשבוע התעמלות ברצף של שעה יש סיכוי טוב לרדת במשקל. שתי נקודות חשובות הירידה במשקל תלויה בעודף שיש לך ולך אין הרבה כך שקצב של קילו לשבוע זה הרבה מידי 2. יש לאכו אוכל מזין בריא ומגוון בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו