שאלה דחופה ...!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה ...!
    נטלי
    23/10/2007

שלום ...
    רציתי לדעת אם צריך להחשיב בספירת קלוריות את הקלוריות בירקות ?
    אני אוכלת כמות גדולה מאוד של ירקות ביום ...
    ואם כמות גדולה של אכילה כזאת של ירקות עלולה להשמין אותי ?
    ועוד שאלה ... אני אוכלת ב500 קלוריות ליום ועושה הליכה מהירה בהליכון ששם מראה כמה קלוריות שורפים ואני שורפת 300 קלוריות אז זה נחשב שאני על 200 קלוריות ?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה ...!

הוספת תגובה

• תשובה דחופה

אהרון
    23/10/2007

את יכולה לאכול ירקות בלי הגבלה : חסה, מלפפון, פילפל, עגבניות, בצל ירוק וכל מיני ירקות עלים ירוקים. גזר ובצל יבש עם הגבלה נדיבה. מה שמוסיף קלוריות באופן משמעותי הם הרטבים העשירים.
    בסלט מומלץ להוסיף רק מיץ לימון וכמות קטנה של שמן או אבוקדו.
    הדיאטה שלך דלה מדי ועלולה לסכן את בריאותך. את לא מסרת את הגובה המשקל והגיל אבל לכל הדעות 500 קלוריות זה מוגזם. דיאטת הרזיה בריאה צריכה להיות מאוזנת ומגוונת ולא פחות מ20 קלוריות לק"ג משקל גוף. מומלץ אפילו יותר יחד עם הפעילות האירובית שאת עושה (אפשר גם להגדיל אותה אך לא חובה). רק דיאטה ופעילות אירובית גורמות לאיבוד מסת שריר יחד עם השומן.
    זה חשוב מאוד לשמור על השרירים על ידי תרגילי התנגדות אפקטיבים לפחות 2 פעמים בשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

מוניקה קרן
    24/10/2007

שלום יעל,

קודם כל, חשוב לי להדגיש שאת אוכלת מעט מדי קלוריות באופן מסוכן.

הירקות מכילים יחסית מעט קלוריות, 10-40 קלוריות לערך ל- 100 גרם ירק. אם את אוכלת המון ירקות (כמה זה המון?) זה יכול להתבטא בכמה מאות קלוריות.

כמות הקלוריות אינה מתבטלת ביחס לפעילות הגופנית. הכל חלק ממאזן אנרגיה: כמות האנרגיה שצורכים מול הכמות שמבזבזים.

לא מסרת פרטים על גילך, משקלך או גובהך, אך אני ממליצה לך לפנות לקבלת הדרכה מקצועית לגבי התזונה שלך.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו