טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי בעיה .. אני בחורה עם מלא תאבון בריא שאוהבת שטויות..
אני מכורה לכל הקשור לבצקים. חטיפים. מתוקים כל מה שטעים...
וכל הבריא אני לא אוהבת במיוחד.
אני אספר לכם עליי קצת פרטים.
אני בחורה בת 22 ,כרגע שוקלת 63 גובה:1.68 לפני שנה וחצי ילדתי את בני הראשון.. ומאז הבטן גם נישארה לי קצת.. ועכשיו שאני אוכלת כפייתית.. ( חייבת לאכול כל שניה ושניה) הבטן ניראת ממש הריונית .
וכל יום אני אומרת לעצמי שאני יעשה כושר ושזה זמני שאני אוכלת ככה.. גם בלילות חשוב לציין התאבון הכי עולה לי.. מכינה לי איזה מאלווח או פיצה או איזה מאפה..
אני בדיכאון בעצמי.. אני לא שולטת בעצמי... אני יודעת שאני מזיק לבריאוותי ובכלל .. כל הדיאטות שניסיתי אחרי שבוע הפסקתי גג.. אני חייבת חיזוקים מהצד שיגידו לי מה לעשות אחרת לבד אני לא אצליח..וכל המצחיק הוא שכמה שאני אוכלת. ובלי הגזמה אני אומרת.. אני אוכלת ארוחות כבדות אין יום שאני לא בולעת איזה בגאט גדול בעבודה ובורקסים על הבוקר בעבודה. ובבית אם אני לא כל כך רעבה אני חייבת מול הטלוויזיה איזה חטיף. ביסלי , צי'פס , במבה של הילד אפילו.
כל זההה ומבנה גופי הוא בסדר. אני לא שמנה בכלל.. הייתי יותר רזה לפני ההריון .
רק בטן גדולה שיוצאת החוצה. שאפילו המנהל שלי חושד בי שאני בהריון. אני מתחילה לשים חולצות גדולות יותר שלא יחשבו. וזה לא הפיתרון לכך.. ובגלל זה פניתי לפה לצוות כללית .. תגידו לי איך לסדר את היום שלי.. איך להתגבר על ההתמכרות שלי למאכלים שמנים וחטיפים ומתוקים. אנ רוצה הקיץ הזה לשים בגד ים נורמלי ולהתגאות בי וזה גם יביא לי ביטחון עצמי .. ( מה שאין לי כרגע בגלל הבטן :-( ... )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הייתי רוצה לדעת איך מתחילים.. מישהו שיסביר לי. אולי יש איזה אתר שאוכל לקרוא וללמוד ממנו איך מתחילי ם לשמור על המשקל. ויש טבלה כזאת ששמים במקרר .. איפה אני משיגה טבלה כזאת שאדפיס לי על המקרר תודה . שירלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי מדד BMI (Body Mass Index), מדד להאם משקלך מתאים לגובהך, את נמצאת ב-BMI של 21.23. לפי גילך BMI תקין צריך להיות בטווח של 19-25.
ולכן לפי הנתונים היבשים אין שום צורך בירידה במשקל כרגע.
כמובן שאם את מרגישה שיש מקום לרדת במשקל עליך לעשות זאת בצורה מבוקרת ולא בדיאטת בזק. אני תמיד אומרת למטופלים שלי שהרזיה נכונה תוך תזונה מאוזנת ושינוי הסביבה לסביבה בריאה היא הדרך להגיע לתוצאות ולשמור עליהן לאורך זמן.
בהצלחה נטעחן ליבנה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד