עלייה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה במשקל
    הילה
    04/05/2010

אני אצל דיאטנית ועד עכשיו(חודש וקצת) היו ירידות יפות (בהתחלה 2.00, 1.00 , לאחר מכן קצת פחות - 200 גרם , 300 גרם ). בפעם האחרונה עליתי 2 קילו. כן, אני חרגתי מהתפריט אבל לעלייה של 2 קילו בהחלט לא ציפיתי. אכלתי הרבה אך שילבתי עם כך פעילות גופנית ובכל זאת עליתי הרבה. המאמצים הרבים שהשקעתי להורדת 2 הקילו הללו היו לשווא.
    אני מבואסת ומתוסכלת מאד. אני יודעת שחטאתי ואני לוקחת את האחריות עליי במלואה.
    אינני יודעת איך להמשיך מכאן ולהתגבר על הקושי. אני מרגישה שאני מוותרת. ואני לא רוצה.
    יש לי חודשיים שבהם אני רוצה לרדת לפחות 10 קילו אך אני לא מאמינה שאני מסוגלת.אני מיואשת.
    אני אשמח מאד לקבל עצות/זריקות עידוד לאן להמשיך מכאן ואיך לעשות זאת.
    תודה רבה , יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה במשקל

הוספת תגובה

• דיאטה לא מתאימה (?)

אהרון רזון
    04/05/2010

נראה שהדיאטה איננה מתאימה לך, גורמת חסכים ותסכולים המובילים לשבירה ולחזרה לנקודת ההתחלה עם "ריבית".
    אין דיאטות שמוכיחות את עצמן, וזה רק עניין של זמן. ההשמנה יכולה להתחדש אחרי שבוע, חודש, שנה או יותר, אבל בוא תבוא.
    רק תזונה בריאה ומאוזנת מותאמת לנתונים האישיים (גופניים ונפשיים), עם שינוי רדיקלי של הרגלי האכילה והכנסת פעילות הגופנית לסדר היום באופן קבוע, יכולים להועיל לאורך ימים.
    אני מציע לך בשלב הזה לשים דגש על פעילות גופנית אירובית לפחות שעה וחצי ליום, לאכול הרבה ירקות טריים, דג איכותי טרי, בשר ומוצרי חלב רזים, 2-3 פירות ליום. יש להגביל את הלחם, אורז, פסטה( חייבים להיות מלאים). יש להמנע ממאכלים מטוגנים ושמנים, להגביל באופן דראסטי את המתוקים, לשתות רק מים. אכלי כל 3-4 שעות ארוחות קטנות.
    צריך להתייחס לעקרונות הנ"ל כאורח חיים ולא לזמן מוגבל, אין "זבנג וגמרנו".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו