טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני אצל דיאטנית ועד עכשיו(חודש וקצת) היו ירידות יפות (בהתחלה 2.00, 1.00 , לאחר מכן קצת פחות - 200 גרם , 300 גרם ). בפעם האחרונה עליתי 2 קילו. כן, אני חרגתי מהתפריט אבל לעלייה של 2 קילו בהחלט לא ציפיתי. אכלתי הרבה אך שילבתי עם כך פעילות גופנית ובכל זאת עליתי הרבה. המאמצים הרבים שהשקעתי להורדת 2 הקילו הללו היו לשווא. אני מבואסת ומתוסכלת מאד. אני יודעת שחטאתי ואני לוקחת את האחריות עליי במלואה. אינני יודעת איך להמשיך מכאן ולהתגבר על הקושי. אני מרגישה שאני מוותרת. ואני לא רוצה. יש לי חודשיים שבהם אני רוצה לרדת לפחות 10 קילו אך אני לא מאמינה שאני מסוגלת.אני מיואשת. אני אשמח מאד לקבל עצות/זריקות עידוד לאן להמשיך מכאן ואיך לעשות זאת. תודה רבה , יעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
נראה שהדיאטה איננה מתאימה לך, גורמת חסכים ותסכולים המובילים לשבירה ולחזרה לנקודת ההתחלה עם "ריבית". אין דיאטות שמוכיחות את עצמן, וזה רק עניין של זמן. ההשמנה יכולה להתחדש אחרי שבוע, חודש, שנה או יותר, אבל בוא תבוא. רק תזונה בריאה ומאוזנת מותאמת לנתונים האישיים (גופניים ונפשיים), עם שינוי רדיקלי של הרגלי האכילה והכנסת פעילות הגופנית לסדר היום באופן קבוע, יכולים להועיל לאורך ימים. אני מציע לך בשלב הזה לשים דגש על פעילות גופנית אירובית לפחות שעה וחצי ליום, לאכול הרבה ירקות טריים, דג איכותי טרי, בשר ומוצרי חלב רזים, 2-3 פירות ליום. יש להגביל את הלחם, אורז, פסטה( חייבים להיות מלאים). יש להמנע ממאכלים מטוגנים ושמנים, להגביל באופן דראסטי את המתוקים, לשתות רק מים. אכלי כל 3-4 שעות ארוחות קטנות. צריך להתייחס לעקרונות הנ"ל כאורח חיים ולא לזמן מוגבל, אין "זבנג וגמרנו".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד
מנתח בכיר במחלקה לכירורגיה כללית והשתלות במרכז הרפואי שיבא. סיים את לימודי הרפואה בהצטיינות בבי"ס לרפואה ע”ש סאקלר בת"א. את ההתמחות בכירורגיה כללית השלים בשיבא, כולל שנת התמחות בבי"ח Mount-Sinai בניו-... קרא עוד