כבד עןף -תשובה לאלינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כבד עןף -תשובה לאלינה
    אהרון
    24/10/2007

100 גרם כבד עוף:
    136 קלוריות
    23 יחידות B12
    2700 יחידות חומצה פולית
    7.6 מיליגרם ברזל
    555 מיליגרם כולסטרול

בגלל הכמות הגדולה של כולסטרול מומלץ לאכול לא יותר מפעם בשבוע. אני ממליץ לצלות אותו על מחבט טפלןן. אם את מרתיחה אותו תעשי את זה בכמות מיים מינימלית ושתי אותם בגלל שחלק מן הוויטמינים ומינרלים זולגים.
    חזה העוף אמנם מכיל מעט קלוריות (כ100) אבל אין לו הרבה ערך תזונתי מבחינת מינרלים ו וויטמינים. אני מציע לך לאכול מדי פעם בשר בקר רזה (פילה, סינטה, שייטל). הוא מכיל פחות קלוריות מבשר עוף שמן וגם הרבה יותר מזין. אכלי סלמון (רצוי טרי) לפחות פעם אחת לשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כבד עןף -תשובה לאלינה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה המהירה!+תוספת

אלינה
    24/10/2007

האם תוכל לתת לי ערכים קלוריים גם של בשר בקר רזה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשר בקר רזה

אהרון
    24/10/2007

140-160 קלוריות ל100 גרם. אפשר לאכול גם חלקים שונים ממה שציינתי בתנאי שמורידים בקפדנות את כל השומן לפני הבישול. אם צולים על האש או על מחבט עם פסים גם שארית השומן נמס. אני מזכיר לך שבקר מכיל עד פי 5 יותר וויטמין B12 וברזל מעוף.
    יש להמנע מבשר טחון מוכן(עוף או בקר) אלא לטחון אותו בבית אחרי סילוק כל השומן.
    אני ממליץ רק עוף או בקר טרי. הקפוא מכיל כימיקליים וגם האכות התזונתית ירודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו