טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אהרן שלום רב, דיאטנית קלינית של בית-חולים גדול טוענת שלמאכל הנ"ל - בניגוד לדבש רגיל ולריבות למיניהן - יש יתרונות בריאותיים. לאור זאת, האם אתה מציע לי לבטל את טענותיה של בעלת המקצוע הנ"ל ולהעדיף את דעתך בעניין זה? כמו כן, האם אתה חבר בצוות הפורום הזה? מה מקצועך, ואיזה תואר אקדמי יש לך (ממתיי ומאיזו אוניברסיטה)? אשמח לקבל תשובותיך. רק בריאות. ליאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עצם העובדה שאתה מעלה את השאלה מוכיח שאתה מודע שהתחום הנדון אינו מדע מדוייק. גם בנושאים יותר חיוניים יש אסקולות שונות ומחקרים שלא תואמים זה לזה ואפילו מנוגדים. כמובן שאתה לא חייב לקבל את הוות דעתי שבה רק כוונות טובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מזון מלכות מכיל את כל מה שמצוי בדבש, עם רמה נמוכה בהרבה של סוכרים ורמה גבוהה פי כמה של חלבונים, שומנים, ויטמינים, מינרלים וחומרים נוספים. מזון מלכות מיוצר ע"י דבורים צעירות בנות 5 עד 15 יום ומופרש מבלוטות המצויות בראשה. זהו חומר סמיך דמוי שמנת, בעל ריח עז, צבעו לבן קרם וטעמו חמצמץ-מר שמחמת טעמו הבלתי נעים קשה לאכלו בלי שעבר דילול בהרבה דבש.
נשאלת השאלה לאיזו מטרה אתה מעוניין להשתמש בזה. אדם בריא הצורך תזונה מאוזנת יכול לקבל את כל המרכיבים הנ"ל מתפריטו הרגיל.
בברכה מוניקה קרן
מוניקה שלום רב, לשאלתך, מטרתי באכילת מזון מלכות (מריחה על פרוסת לחם) היא להמתיק את התה, או הקפה, אותם אני ממתיק בממתיק מלאכותי ולא בסוכר, ובדרך זו לצרוך משהו מתוק שנראה לי עדיף לעומת דבש רגיל, או ריבה, או עוגה. האם יש היגיון בקו המחשבה שלי? תודה. ל.
כן, קו המחשבה שלך הגיוני. יחד עם זאת הכמות שאת האוכל באופן פיזי אינה גדולה במיוחד (על כמה כוסות שתיה חמה אנו מדברים) ואז אני תוהה האם זה שוה את ההשקעה. לשיקולך.
בברכה מוניקה קרן
ד.נ. יש לי תשובה לשאלתך, ושאלה נלווית: א. לשאלתך, אני מדבר על מריחת מזון מלכות על פריכית שיבולת שועל 3 פעמים ביום - בבוקר עם הקפה, אחה"צ עם הקפה ובערב עם תה או קקאו. ב. על איזו חלופה טובה יותר ניתן לחשוב, לצורך השגת המטרה אותה ציינתי בפנייה קודמת? ליאור
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד