מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרוני וד"ר חרמון מי זה אהרון?24/10/2007
שמתי לב שעליו לא כתוב פה כלום ולכולם הוא עונה במקומכם...האם יש לו בכלל יידע בנושאים האלו שיש פה אחד סקרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לשואל
אהרון25/10/2007אני אחד מן המשתתפים בפורום, כמוך וכמו אחרים. פורום אמיתי מתנהל תוך דושיח ורב שיח בין חבריו. תחום התזונה והדיאטה אינו מדע מדוייק ולאף אחד אין מונופול על הידע. אם זה היה כך לא היו נכתבים מאות ספרים, מאמרים, מחקרים, תוכניות רדיו וטלוויזיה, אין ספור אתרי אינטרנט ופורומים.
אני לא עונה במקום מנהלי הפורום אלא בנוסף ורק על השאילות בהן יש לי מה לתרום. אם שמת לב, ברוב התשובות יש דימיון בתוכן אם התשובות של המנהלים רק שבדרך כלל אני עונה באופן מידי.
מה רע בזה? אף אחד לא חייב לקבל את העצות שלי מה עוד שאם לא היו בהירות, ברורות, נכונות ומנומקות(בהסתייגות שלא מדובר על מדע מדוייק) מנהלי הפורום היו מתקנים אותי. אני לא מזלזל באינטליגנציה של חברי הפורום והם יידעו להעריך גם מצב בו יש חילוקי דעות ביני לבין המנהלים.
לי אין מניע כלכלי או פרסומי, אחרת הייתי פותח אתר משלי. אני אפילו לא מפרסם את שמי המלא והתארים שלי. אני כבר ציינתי באחת מן התשובות שיש לי השכלה והרבה ניסיון אישי בנושא.
המניע היחידי שלי היא עזרה לזולת וכמו תרומות אחרות שלי אני מעדיף שזה יהי בגדר "מתן בסתר"
אינני ממליץ על תרופות טיפול רפואי או טיפול אחר, לכן לא חלה עלי חובת הצגת תעודות והסמכה.
כל עוד אני מתרשם שיש התעניינות בהשתתפותי הפעילה בפורום, אני אמשיך. אם יש לשפוט על פי מספר תגובות, נוכחותי הפיעלה רצויה ומוערכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לאהרון הוא עוזר פה הרבה
ילה עוד רמאי25/10/2007הוא עונה לכולם ומהר ותשובות טובות
מתי אני יהיה רזה?מתי אני יהיה מליונר?חחחח
כבר הורדתי מ115 ל98 המשקל נתקע לי אז הפסקתי לשמור ותוך חודש עליתי רק קילו אחד זה לא נורא עוד כמה ימים אני יתחיל שוב דיאטה טעימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יש רצון, יש דרך!
אהרון25/10/2007לא מבטיח לך לגבי המיליונים (אני רק מאחל לך) אבל הרזיה תלויה בראש ובראשונה בך. את הגנטיקה לא תוכל לשנות אבל הרגלי האכילה ואורח החיים, כן, עם הרבה כוח רצון משמעת עצמית ואם יש צורך גם הדרכה מקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהרון
ילה עוד רמאי25/10/2007אני מטר שמונים כל הזמן שקלתי 70-75 אבל עשיתי תאונה לפני כמה שנים ובלל הניתוח ברגל
השמנתי 45 קילו היגעתי למשקל 115 אז לפני חצי שנה הפסקתי לאכול מתוקים והתחלתי לשמור הצלחתי לרדת ל98 אבל המשקל נתקע לי ככה עמד המשקל על 98 חודש אז החלטתי לעבוד על הדיאטה והתחלתי לאכול רגיל בלי לשמור ככה עשיתי חודש אבל אכלתי הרבה ירקות אחרי חודש נשקלתי ועליתי רק קילו אחד עכשיו אני יתחיל שוב פעם לשמור אולי זה יעזור לי להוריד ל95 אני רק רוצה לשקול 85 וזה בסדר .תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני
אהרון25/10/20071.80 גובה ועד לפני מספר שנים שקלתי 115 ק"ג (איזה צרוף מקרים...). עכשיו אני שוקל 75-76 ק"ג עם אחוז שומן 14% (בקרוב אצלך!). הצלחתי לרזות על ידי פעילות אירובית בעיקר שחיה עד שעתיים ביום וגם אימוני כוח בחדר הכושר וכמובן תזונה נכונה אבל לא ממש דיאטה דלת קלוריות (מתכון בטוח להשמנה בסוף התהליך!). מאז אני שומר על המשקל על ידי התמדה יום יומית בפעילות גופנית מגוונת נתמכת על ידי תזונה נכונה מאוזנת ומגוונת אבל בלי הגבלה מתסכלת בכמויות.
בגלל שאני הגדלתי את מסת השרירים והורדתי באופן דרסטי את אחוז השומן, חילוף החומרים שלי השתפר כך שאני יכול לאכול 2800-3000 קלוריות ביום ללא חשש להשמנה. אני נשקל פעם בחודש
ואם עליתי ק"ג מטפל בזה בהגברת הפעילות. יש ימים שאני מתפרע (לעיתים רחוקות) ואפילו אוכל דברים לא מומלצים אבל למחרת מקזז על ידי פעילות אירובית מוגברת אבל אינני מרעיב את עצמי. (מספיק לי הצום של יום כיפור ו ט באב!)
אני אשמח לענות לך על שאילות ספציפיות קשורות להנהלות היומית שלך ושוב אני מביע את הערכתי על ההשג המרשים עד עכשיו.
עלה (לא במשקל!) והצלח1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהרון הוא משתמש פורום כמו כל האחרים
ד''ר רוני חרמון26/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)