ירידה במשקל וכושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל וכושר גופני
    מור דידי
    07/05/2010

לאחרונה ירדתי קרוב ל-15 קילו. (בפרק זמן של 8 חודשים). גובה- 162 משקל 58-9.
    אני בעצירה כבר קרוב לשנה, מתעמלת בערך 4-5 פעמים בשבוע. (הליכה, ריצה, קרוס טריינר).
    אני יודעת שהמשקל שלי בגרף הוא תקין, אך עם זאת מאד רוצה להוריד עוד 4-5 ק"ג.
    סדר היום שלי לא מאפשר לי היום לאכול כל 3 שעות ולכן אני מוצאת עצמי ב"אטרף" למשהו מתוק...
    גם אם כבר אכלתי את ארוחת הערב. אז בדר"כ אני נותנת לעצמי קוביית שוקולד מריר או פרי או חטיף אנרגיה. (כמובן שרק בדרך כלל:)...). אני רוצה עצה הגיונית שהרי אינני מעוניינת לפצוח בשביתת רעב... ולהוריד מהתפריט היומי (שהוא נע בין 1100-1200 קל'). איך לנטרל עצירה ולשמור על קו הבריאות??

ושאלה נוספת- יצא לי לשמוע על מכשיר אימון ברטט (ויברציה), מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביו? מעוניינת לרכוש, אם כי לא בטוחה לגבי היעילות שלו (כמובן שכתוספת לפעילות אחרת ולא במקום...).

תודה רבה
    אשמח לתשובה, מור דידי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל וכושר גופני

הוספת תגובה

• נראה שאת הגעת למשקל המתאים לך

אהרון רזון
    07/05/2010

והגוף אמר את שלו. אל תלחצי עליו יותר מדי, כי בסוף תשברי ותשמיני. נסי להגמל ממתוק, אבל רק קובית שוקולד, זה לא נורא וזה עדיף על חטיפים.
    הפ"ג שלך בסדר, צריכה להיות לפחות שעה כל יום, אם אפשר מפוצל כדי להחזיק את הקצב המטבולי גבוה גם אחרי הפעילות.
    אני ממליץ לאכול כל 3-4 שעות, אבל גם אם לא, זה לא מהותי, העיקר שהתפריט היומי יתאים קלורית ותזונתית לנתונים ולמטרה שלך. 1100 -1200 נראה לי דווקא מעט מדי. רצוי להוסיף אוכל ופעילות גופנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו