טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחרונה ירדתי קרוב ל-15 קילו. (בפרק זמן של 8 חודשים). גובה- 162 משקל 58-9. אני בעצירה כבר קרוב לשנה, מתעמלת בערך 4-5 פעמים בשבוע. (הליכה, ריצה, קרוס טריינר). אני יודעת שהמשקל שלי בגרף הוא תקין, אך עם זאת מאד רוצה להוריד עוד 4-5 ק"ג. סדר היום שלי לא מאפשר לי היום לאכול כל 3 שעות ולכן אני מוצאת עצמי ב"אטרף" למשהו מתוק... גם אם כבר אכלתי את ארוחת הערב. אז בדר"כ אני נותנת לעצמי קוביית שוקולד מריר או פרי או חטיף אנרגיה. (כמובן שרק בדרך כלל:)...). אני רוצה עצה הגיונית שהרי אינני מעוניינת לפצוח בשביתת רעב... ולהוריד מהתפריט היומי (שהוא נע בין 1100-1200 קל'). איך לנטרל עצירה ולשמור על קו הבריאות??
ושאלה נוספת- יצא לי לשמוע על מכשיר אימון ברטט (ויברציה), מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביו? מעוניינת לרכוש, אם כי לא בטוחה לגבי היעילות שלו (כמובן שכתוספת לפעילות אחרת ולא במקום...).
תודה רבה אשמח לתשובה, מור דידי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
והגוף אמר את שלו. אל תלחצי עליו יותר מדי, כי בסוף תשברי ותשמיני. נסי להגמל ממתוק, אבל רק קובית שוקולד, זה לא נורא וזה עדיף על חטיפים. הפ"ג שלך בסדר, צריכה להיות לפחות שעה כל יום, אם אפשר מפוצל כדי להחזיק את הקצב המטבולי גבוה גם אחרי הפעילות. אני ממליץ לאכול כל 3-4 שעות, אבל גם אם לא, זה לא מהותי, העיקר שהתפריט היומי יתאים קלורית ותזונתית לנתונים ולמטרה שלך. 1100 -1200 נראה לי דווקא מעט מדי. רצוי להוסיף אוכל ופעילות גופנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
טיפול רב תחומי בהשמנה
כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החייל... קרא עוד