עצות לדיאטה בריאה ומהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצות לדיאטה בריאה ומהירה
    Abatoti
    07/05/2010

שלום :]
    החתונה של אח שלי מתקרבת ואני רוצה לרדת במשקל עד אז. אני בת 17 בגובה שלי הוא מטר 68 ואני רוצה להוריד 5 ק''ג תוך קצת פחות מחודשיים בדרך בריאה. רוב המשקל שלי מתרכז בירכיים ואני עושה תרגילים באזורים האלו. מה כדאי לי לעשות לגבי התפריט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצות לדיאטה בריאה ומהירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני שוקלת 63 ק''ג

Abatoti
    07/05/2010

סליחה על טעויות הכתיב, רק עכשיו שמתי לב. (צריכה להתרגל למקלדת החדשה :])

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני שוקלת 63 ק''ג

Abatoti
    07/05/2010

סליחה על טעויות הכתיב, רק עכשיו שמתי לב. (צריכה להתרגל למקלדת החדשה :])

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה אינה מבצע לקראת אירוע

אהרון רזון
    07/05/2010

כי אחר כך משמינים עם ריבית. עם הנתונים שלך, את לא צריכה דיאטה דלת קלוריות אלא לאכול אוכל בריא בלי מתוקים, טיגון, ושתיה חוץ ממים. להגביל עד כמה שאפשר שומן רווי ולהמנע משומן טראנס ואוכל מעובד.
    לאכול הרבה ירקות. לאכול בשר רזה ודג איכותי, גבינות 3%, פירות בארוחות קטנות כל 3-4 שעות.
    מעט לחם, אורז, פסטה מלאים בלבד.
    את תוכלי לרזות חצי קילו לשבוע על ידי פעילות אירובית (הליכה נמרצת, שחיה, ריצה, רכיבה) בעצימות בינונית של שעה וחצי- שעתיים ביום בתנאי שלא תקזזי באוכל. זה בתנאי שאת לא אחרי הרזיה ניכרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעשות תפריט קלורי שמתאים למשקלך

ד''ר רוני חרמון
    09/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו