הורדה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה במשקל
    מור
    08/05/2010

שלום אהרון
    אני בת 24 הגובה שלי הוא 1.56 ואני שוקלת 60 וזה הרבה בשבילי ורוב השומנים מתרכזים בבטן ומותנים איך אני יכולה להוריד את זה ולשקול בממוצע 53 יש לציין שרק בשנתיים האחרונות עליתי במשקל ותמיד שקלתי 54

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדה במשקל

הוספת תגובה

• תזונה דלת פחמימות + פ"ג

אהרון רזון
    08/05/2010

לא קל, אך אפשר.
    וויתור מוחלט על סוכר, קמח ודגנים כלשהם, תפו"א, בטטה.
    אכלי ירקות טריים ללא הגבלה (גם בהם יש פחמימות אבל לא מרוכזות), בשר רזה, מוצרי חלב דלי שומן, דגים טריים איכותיים, 2-3 פירות, קטניות במתינות, ביצים קשות (לא יותר מאחת ליום).
    לפחות שעה וחצי פעילות אירובית מידי יום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה?

מור
    10/05/2010

זה נשמע לי קשה וכאילו לוותר על דברים שאי אפשר בלעדיים פחמימות וסוכר..
    אני בסהכ רוצה להוריד 5 קילו ויש לציין שאני טיפה מלאה אבל לא בצורה מוגזמת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר גם אחרת.

אהרון רזון
    10/05/2010

אין לך עודף ומשקל כולל גדולים ואת נמוכה. בד"כ הנתונים האלה מקשים על הרזיה. אפשר לרזות בקצב איטי גם באמצעות דיאטה מתונה ומאוזנת ופעילות גופנית קלה יותר. הבעיה היא עם החיזוקים לומוטיבציה. אם לא רואים תוצאות מוחשיות תוך זמן סביר, אצל הרוב המוטיבציה נחלשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו