לא מצליחה לרדת במשקל.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה לרדת במשקל.
    קסם
    08/05/2010

שלום,אני בת 21,משקל 58 גובה 1.65,אני יודעת שזה נחשב תקין,אבל אני רוצה לרדת כמה קילוגרים עד לקצה של טווה הBMI.
    אני שומרת על תזונה נכונה כבר חודש בשילוב עם הליכה שעה, 4 פעמים בשבוע ובקושי הצלחתי להוריד קילו.
    אני אוכלת בסביבות ה1110 קלוריות ביום במקסימום,אני יודעת כמה קלוריות יש בכל מאכל,אני שוקלת הכל עם משקל דיגטלי ביתי כדי שלא יהיו סטיות,ואני יודעת בוודאות שאין שום חריגה,אז מדוע המשקל מסרב לשתף פעולה?
    הנה דוגמא לתפריט:בבוקר בלימודים אני אוכלת 4 פרוסות לחם קל עם פרוסת גבינה צהובה 9% (חצי פרוסה בכל אחד)+כף רוטב אלף האיים לייט.
    צהריים-כוס פסטה/אורז/פתיתים וכד+כרובית/כרוב/גזר/קישוא מבושלים במיקרו (עם כפית שמן זית) לפעמים פלוס חזה עוף.
    ובערב,פרכיות אורז או 2 פרוסות לחם קל עם גבינה.
    האם יכול להיות שהסיבה שהמשקל מסרב לזוז זה אני נותנת אחוז גדול לפחמימות?

מצטערת על הפירוט ותודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה לרדת במשקל.

הוספת תגובה

• הי פז

ד''ר רוני חרמון
    09/05/2010

משקלך תקין אם את רוצה לרדת עוד קצת את חייבת להתאים את צריכת הקלוריות שלך לקלוריות הנכנסות לשתות הרבה מים ולהמתין בסבלנות התהליך לוקח זמן אבל בסוף משתלם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו