מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך אפשר לוהוריד 3 קילו בשבועיים?.הילה25/10/2007
שלום,
החלטתי שאני חייבת לוהוריד 3 קילו' ממשקלי אייך אני עושה זאת בשבועיים גג חודש???
גם תזונה וגם ספורט כמה פעמים?.......
ועם הבטחה שאחרי זה אני לא יעלה הכול חזרה.
אציין משקלי 58
תודה,
לילה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החשבון פשוט, גם הביצוע
אהרון26/10/2007על מנת להוריד 3 ק"ג שומן גוף ולשמור על מסת השרירים צריך מאזן קלורי שלילי של 23000 ק"ק.
בתור אישה ובהתחשב במשקל הנוכחי שלך קשה מאוד וגם לא מומלץ לעשות את זה בשבועים.
חודש נשמע יותר מציאותי ובטח יותר בריא. אם תשרפי כל יום בממוצע 770 ק"ק יותר ממה שתאוכלי (ותשתי) תאבדי 100 גרם שומן ביום בממוצע כלומר 3 ק"ג תוך חודש. אני מציע לך את משטר ההרזיה הבא:
1. דיאטה מתונה, מאוזנת ומגוונת של 1200-1300 ק"ק.
2. פעילות אירובית בעצימות בינונית 60 דקות ביום. למשל שחיה או הליכה נמרצת עם דופק
100-120, או אופניים. כמובן שאפשר לגוון כל יום או תוך יומי אם יש לך אפשרות.
3. כל פעם שיש לך אפשרות בעבודה או בבית יש להתנועע כמה דקות וגם להפסיק להשתמש במעלית ובמכונית\אוטובוס עבור מרחקים קצרים. עכשיו זה כבר לא כל כך חם לכן זה אפשרי.
4. 3 פעמים בשבוע תרגילי כוח אפקטיביים לשמירת מסת השרירים. בלי זה את תאבדי גם שרירים יחד אם השומן, דבר שיקשה על השמירה.
הנושא היותר קשה זה השמירה. בשביל זה צריך לאמץ הרגלי אכילה ואורח חיים בריא.
יש לאכול על פי עקרונות התזונה הנכונה (פירמידת המזון) 35- 32 ק"ק ל ק"ג גוף ולהמשיך בפעילות גופנית רצוי כל יום אבל לפחות 3 פעמים בשבוע. אפשר כמובן להעלות את כמות הקלוריות ביחס ישר לפעילות.
הרזיה נעימה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרזייה בזק
ד''ר רוני חרמון26/10/2007לא חושב שטוב לעבוד בצורה כזו. דיאטה זה דבר רציני שגם יכול לגרום לבעיות ולכן קצב הירידה צריך להיות 10% מעודף המשקל עד 20 ק"ג עודף בהדרגה ולאורך זמן. צריך לקבל יעוץ ועוד יותר חשוב צריך לדעת איך לשמור על התוצאה.
ולעיניין תוכלי פחות ממה שאת צריכה ליום לפי הנוסחה משקל כפול 24 כפול 0.9 והתוצאה תגיע.בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישבתי..והאם הגיוני?..
הילה27/10/2007לפי המשקל של הגוף והנוסחא שציינת אני צריכה לאכול 1226 קל' ליום..
זה אומר לאכול את הכמות הזאת כולל פעילות,כלומר 60 ד'ק ביום אלפטי בבית + 3 פעמים בשבוע עבודה על שרירים,
ויש סיכוי שארד למשקל שאני רוצה בו..?בחודש?
לא ארד יותר? ואם אגיע למשקל שאני רוצה בוא הכיצד לשמור עליו?
אנא עזרו לי,
שלכם הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי החשבון הזה...
מיואשת בת 1727/10/2007אני צריכה לאכול פחות מ-1050 קל', האם זה נכון?
אם כן אז נניח לאכול 800 זה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת בת 17
אהרון27/10/2007לא טוב לאכול פחות. אף אחד לא רודף אחריך! אסור לתסכל את הגוף כי הוא יתנקם ויחזיר לך עם ריבית. תקראי מה שכתבתי להילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה, החישוב הגיוני.
אהרון27/10/20071200-1300 ק"ק ליום מכסים את צריכת האנרגיה לצורך קיום ותפקוד נורמלי של הגוף במצב מנוחה . אני מעריך שההוצאה הקלורית הכוללת שלך בהתחשב בפעילות שותפת ופעילות גופנית יזומה היא כ 2000 ק"ק או קצת יותר. חשוב בכל מקרה לקבל מן האוכל את האנרגיה לכיסוי המטבוליזם הבסיסי BMR . ההפרש יסופק על ידי פרוק השומן (וגם השרירים אם לא תטפלי בהם כפי שהמלצתי).
החישוב הנ"ל תיאורטי וסטטיסטי לכן ייתכן שבפועל יהיה מעט שונה לכאן או לכאן. אני ממליץ להשקל פעם בשבוע (לא כל יום!) ולפי זה להכניס שינוים בתפריט ו\או בפ"ג. אל תתפתי בשום אופן להוריד משמעותי את הערך הקלורי של תזונה גם אם השלמת הפרויקט תקח קצת יותר זמן!
בואי, נהרוג פרה, פרה! קודם נרזה בצורה מושכלת ואחר כך נדאג לשמירה תוך הקנית הרגלי אכילה נכונים ופעילות מתאימה, וזה לכל החיים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיאורטי כן, מעשי לא.
אהרון28/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)