הודאה חשובה למנהלי הפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הודאה חשובה למנהלי הפורום
    יעל
    13/05/2010

שאלתי היא כמה זמן (בדקות, שעות..) לוקח מרגע לעיסת 200 גרם של עוף עד שהם מתפרקים לחומצות אמינו זמינת בדם. אם אתם לא יודעים בבקשה תרשמו שאם לא יודעים ואפנה למקורות אחרים,אבל אל תתעלמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זמן עיכול

ד``ר נסטור ליפובצקי
    13/05/2010

יעל שלום,

אין זמן מדויק. העיכול של הבשר לוקח מס' שעות, המעבר די מהיר. זאת אומרת שלרוב מה שאכלת בצהריים ככר לא יהיה זמין בערב.

יום נעים,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובתך לא ברורה.

יעל
    13/05/2010

אתה כותב שלא ידוע ומיד מציין שזה כמה שעות, מהצהריים עד הערב בערך 7 שעות. אז לא ברור האם זה ידוע או לא? האם זה ניחוש מלומד או מבוסס על מידע כלשהו? ואם זה לוקח כ- 7 שעות לא ברור לי למה כל מדריכי חדר הכושר רוצים שאני יצרוך חלבון דווקא חצי שעה אחרי האימון.... לתשובתך המלומדת אני ממתינה בקוצר רוח. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

ד``ר נסטור ליפובצקי
    14/05/2010

לא מבין איך הבנת "לא ידוע". אבל תזונה זה לא מדע מדויק. בטח לא בענייני מעבר סוגי בשרים שונים. הסיבה שממליצים לאכול תוך כשעה מזמן המאמץ היא שבזמן פעילות אנחנו מפרקים שריר לצרכים אנרגטיים. מייד אחרי (ודווקא כדאי לאכול משהו קטן עם פחמימות מייד אחרי הפעילות כדי לגרום לאינסולין להופיע בזרם הדם ולעצור את תהליך הפרוק) מתחילים לבנות שריר, ולכן צריך חומר גלם (חלבונים) ורצוי יחד עם פחמימות, מה שתורם לספיגה של החלבון.

מכל מקום, בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו