טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 22,משקל 58 גובה 1.65,אני מנסה לרדת בערך כ4 קילו במשקל למרות שאני במשקל תקין,אבל הבעיה היא שלמרות שאני אוכלת תפריט של לא יותר מ1200 קלוריות ביום (בוודאות,הכל מחושב עד הגרם האחרון.) אני לא מצליחה לרדת,אני מצליחה לרדת בערך כקילו וחצי ואז יש עלייה של בערך חצי קילו ואז שוב ירידה של כמה מאות גרם,הכל מסביב קילו וחצי במקסימום,לא יותר מזה.
מדוע הגוף מסרב לשתף פעולה?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את עונה לשאלתך. המשקל לא יורד מפני שהמשקל שלך תקין. תפסיקי לחשב "על הגרם" תאכלי בריא ונכון ותעשי הרבה פעילות גופנית כדי לחטב את הגוף שלך יותר, כי כנראה את לא מרוצה ממנו במאה אחוזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד