המשקל לא זז.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשקל לא זז.
    קסם
    13/05/2010

אני בת 22,משקל 58 גובה 1.65,אני מנסה לרדת בערך כ4 קילו במשקל למרות שאני במשקל תקין,אבל הבעיה היא שלמרות שאני אוכלת תפריט של לא יותר מ1200 קלוריות ביום (בוודאות,הכל מחושב עד הגרם האחרון.) אני לא מצליחה לרדת,אני מצליחה לרדת בערך כקילו וחצי ואז יש עלייה של בערך חצי קילו ואז שוב ירידה של כמה מאות גרם,הכל מסביב קילו וחצי במקסימום,לא יותר מזה.

מדוע הגוף מסרב לשתף פעולה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשקל לא זז.

הוספת תגובה

• המשקל לא זז

ד``ר נסטור ליפובצקי
    14/05/2010

הי קסם,

את עונה לשאלתך. המשקל לא יורד מפני שהמשקל שלך תקין. תפסיקי לחשב "על הגרם" תאכלי בריא ונכון ותעשי הרבה פעילות גופנית כדי לחטב את הגוף שלך יותר, כי כנראה את לא מרוצה ממנו במאה אחוזים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה זה בדיוק אומר?

קסם
    14/05/2010

שלמרות כל המאמצים,ולמרות העובדה שאני במאזן קלורי שלילי,הגוף פשוט לא יוריד במשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו