מיואשת =(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת =(
    רוצהלהיותרזה
    14/05/2010

הי..זאת שוב אני...אני לא מבינה כבר מה קורה,אני עושה מלא ספורט (שעה 2 פעמים בשבוע לפחות במקרה הכי גרוע כי בדרך כלל בזמן האחרון עשיתי גם יותר מזה..) ואני מנסה לאכול הכי מעט שאני יכולה ואין המשקל לא יורד ואפילו גם עולה =( אני התחלתי מ-82 ועכשיו אני בסך הכל 81.....מה זה צריך להיות?! אני עובדת על זה נורא קשה ופשוט אין תוצאות!! זה מיאש מאוד ואני כבר לא יודעת מה לעשות...אני בסך הכל רוצה לשקול 72 זה-הכל -למה זה כל כך מסובך?! רגע,שאני אבין,אולי אני צריכה בכלל לצום וזהו??

אני צריכה עזרה....בבקשה...ותודה לכולם מראש,אתה מקסימים!!! כולכם!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת =(

הוספת תגובה

• כל כך מהר?

אהרון רזון
    14/05/2010

יואש = חוסר דבקות במטרה = בריחה = כשלון בטוח. If there is a will, there is a way
    אם יש רצון, יש דרך!
    זה לא ייתכן לא להצליח לרזות עם הנתונים שלך. אולי בכ"ז אחד מהם יכול להיות מכשול והוא תת-פעילות בלוטת התריס. אני מציע לך לבקש איבחון.
    פ"ג פעמיים בשבוע אינו מספיק להשגת המטרה שלך. תצטרכי למצוא את הזמן (תמיד על חשבון משהו אחר) להגדיל את ההיקף לפחות לשעה כל יום פעילות אירובית בעצימות בינוונית מבלי לקזז
    באכילה עודפת.
    לצום את לא תוכלי וגם לא יעזור. אחרי שתשברי תמצאי את עצמך שמנה יותר מעכשיו

בהנחה שגם אני אחד מהם, תודה על המחמאה בשם כל המקסימים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אתה אומר בעצם ש...

רוצהלהיותרזה
    15/05/2010

הפתרון הוא עוד ספורט?? כלומר,לא לקזז באכילה זאת אומרת לאכול אותו הדבר כמו שעשיתי עד עכשיו רק להוסיף פעילות גופנית?? הבנתי נכון???

אה ו...אתה אכן אחד המקסימים...חח =)
    (כי אתה לוקח אותי ברצינות ואני מאוד מעריכה את זה,באמת...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנת נכון

אהרון רזון
    15/05/2010

אבל גם בספורט צריך הדרגתיות, אחרת אפשר להשבר ולהפסיק לגמרי.
    קודם כול את צריכה לראות את החצי המלא של הכוס: העובדה שאת הפסקת להשמין. אין לך עודף ניכר, כל ירידה היא מבורכת והעיקר היא ההתמדה, לא הקצב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העידוד!!

רוצהלהיותרזה
    16/05/2010

אתה יודע? תמיד חשבתי שאני בהמה אבל אתה עוזר לי להאמין שאין לי כזה עודף משקל גדול וזה מאוד מאוד מעודד אותי,כי אז אני יודעת שאני מתחילה בסך הכל ממקום לא רע וזאת הרגשה דיי טובה....אז כמו שאמרת לא להתייאש ולהישבר -לאכול אותו הדבר ולהעלות בהדרגה את הפעילות הגופנית....

תודה רבה לך!! =)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רק חייבת לציין דבר שקרה לי היום

רוצהלהיותרזה
    17/05/2010

באתי אל החדר כושר והמאמן פשוט גירש אותי משם ואמר לי שאני מגזימה כי אני צריכה לבוא יום כן יום לא ולא כל הזמן כי אני דופקת לעצמי את הגוף......הוא צודק לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבל שמעסיקים מדריך שאינו מבין

אהרון רזון
    17/05/2010

את עבודתו.
    אימון אירובי אפשר לבצע גם כל יום במינון ועצימות מותאמים לכושר האישי.
    אימון התנגדות (אנאירובי) מומלץ פעם ביומיים עבור אותה קבוצת שרירים.
    אין שום מניעה, למשל, לבצע יום אחד תרגילי גב ורגליים ולמחרת חזה וידיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד שאלה שחשובה לי....

רוצהלהיותרזה
    18/05/2010

לפעמים קורה שאני מגיעה לחדר כושר ומתחילה בפעילות ואז אני מרגישה שאני פשוט לא מסוגלת לזה יותר. ואני ממש לא יודעת אם להמשיך בכל זאת אפילו שקשה לי או להסתפק ברבע שעה (כאילו אם זה עדיף על כלום...) כי אם אני לא מצליחה לעשות את המטרה שלי (60 דקות לפחות על רמה 7) אז אני נהיית מתוסכלת....מה דעתך על זה??

ושוב,באמת תודה רבה על היחס שאתה מקדיש לי.... =)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורידי את העצימות

אהרון רזון
    18/05/2010

לרמה שמאפשרת פעילות רצופה של 40 דקות. עם השיפור בכושר שבוא יבוא, העלי בהדרגה את העצימות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו