יעוץ לגבי תזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ לגבי תזונה נכונה
    קארין 30
    16/05/2010

לום
    אני בת 31 שוקלת 85ק"ג יש לי כולסטרול גבוה
    ניסיתי דיאטות לבד וגם דרך קופ"ח ואני לא מצליחה לרדת נשברת מהר מהתפריטים הקבועים האלו (יש לי חולשה לממתקים) עושה גם ספורט 3 פעמים בשבוע (ברצוני לרדת 15 ק"ג )
    חשבתי אולי לפנות לדיאטנית קלינית האם מנסיון שלכם כדאי ומומלץ?שמעתי שזו תזונה נכונה לטווח ארוך ולא כמו הדיאטות תמיד כשירדתי גם עליתי פי 2 וברצוני לשמור על משקל יציב כל הזמן איך עושים את זה?
    יש לציין שברצוני להכנס להריון אבל עלי לרדת קודם ולא מעונינת בדיאטה של שנה
    לעזרתכם אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ לגבי תזונה נכונה

הוספת תגובה

• המלצה חמה

נטעחן ליבנה
    17/05/2010

קרן שלום,

מסיפורך אני מבינה שאת כבר מתוסכלת, עייפה ולא ששה להתמודד עכשיו עם תפריט נוקשה.
    אני מבינה אותך ומתמודדת עם מיקרים מסוג זה ביום יום במסגרת עבודתי כדיאטנית קלינית.
    אני רוצה לספר לך שיש דרך אחרת, את לא צריכה לעקוב אחר תפריט על מנת לרדת במשקל ובטח שלא להרעיב את עצמך, מה שהכן יביא לתוצאות אך בסופו של דבר לשבירה ועליה גבוה בהרבה מהירידה שהשגת.

דיאטנית קלינית יכולה לעזור בהחלט.
    אך קחי בחשבון שירידה נכונה ובריאה אינה תהליך ארוך יכול לקחת חצי שנה ויכול לקחת גם שנה.... ירידה מהירה מדי תביא לתוצאה הפוכה בסופו של דבר.

זיכרי הצלחה היא היכולת לשמור על המשקל שהגעת אליו תוך כדי השינוי.

מאחלת לך המון בהצלחה
    נטעחן ליבנה
    דיאטנית קלינית, B.Sc

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממליצה לך

רויטל
    17/05/2010

אני ממליצה לך על ד''ר נסטור. הייתי אצלו אחרי אינספור ניסיונות, והבנתי שאפשר גם אחרת. התוכנית שהוא נותן מגוונת שלא יאמן, מותאמת לפי הבדיקות שהוא עושה, יש חלק אינטרנטי שמאוד עוזר לעקב בקלות אחרי התוכנית.
    רויטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו