תקועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקועה
    הדס
    16/05/2010

שלום , אני בת 26 גובה:166 שוקלת 72 , לפני כחודש וחצי החלטתי שנמאס לי להרגיש כל כך רע עם
    עצמי וקיצצתי קצת באוכל והתחלתי לעשות הליכות 2-3 פעמים בשבוע ולשתות הרבה מים (במקום קולה שהייתי שותה הרבה).
    בחודש ירדתי 2 ק"ג (מ74 ל-72) אבל מאז כבר שבועיים שאני באותו משקל ולא יורדת גרם, אני כל כך לא אוהבת להיות ככה ואני ממש רוצה לרדת 12 ק"ג למה ירדתי כל כך מעט והפסקתי לרזות? ומה ניתן לעשות בשביל לרזות וכמה שיותר מהר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקועה

הוספת תגובה

• תקועה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    17/05/2010

נטלי שלום,
    ההמלצה היא להוריד חצי קג' בשבוע, כך את מאבדת מינימום שריר תוך כדי הירידה. עושה רושם שמה שאת עושה נכון, תמשיכי בדרך הזאת ובשלב מאוחר יותר תגלי שאת ממשיכה לרדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני קצת פחות אופטימי

אהרון רזון
    18/05/2010

חצי קילו לשבוע היא ירידה ראויה ובריאה, אבל כממוצע לאורך זמן. בהתחשב במשקל שלך ובעובדה שבהתחלה תמיד הולך יותר מהר בגלל שרוב הירידה נוזלים, 2 ק"ג בחודש הראשון אינו מצב מעודד.
    לפי הנתונים היית צריכה לרדת כ4 ק"ג בחודש הראשון אילו משטר הרזיה היה נכון. אם לא תשני כלום בתזונה ו\או בפעילות הגופנית, אין לצפות לחידוש ההרזיה באופן מוחשי, ובטח שהשלת 12 ק"ג לא תתקיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו