מנסה לרזות רק 3 קילו, צריכה עזרה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה לרזות רק 3 קילו, צריכה עזרה...
    מיואשת בת 17
    27/10/2007

שלום, רציתי עזרה כדי לדעת איך להמשיך ומה לעשות כדי לרדת.
    אני שוקלת 49 גובהי 1.53 אני יודעת שאני לא שמנה אך אני רוצה להיות רזה ולהגיע ל-45, שם אני יהיה מרוצה :)
    האמת היא שאני לא עושה "דיאטה" אבל החיים הרגילים שלי כבר מתבססים על פחות מ-1100 קלוריות (סביבות ה-1000 בד"כ) וספורט: ריקוד פעמיים בשבוע שעתיים וחצי כל פעם + ריקוד בבית מתי שיוצא (בערך 3 פעמים בשבוע שרובם למעשה מתיחות של חצי שעה עד שעה כל פעם) ואני הולכת תמיד את החצי שעה ביום.
    פעם הייתי יותר שמנה, ירדתי 4 קילו ומאז אין ירידה ולא נראה שתהיה, המשקל שלי יציב כבר איזה חצי שנה אולי אפילו יותר.
    אם אני רוצה לרזות ומהר, מה אני צריכה לעשות? ללכת לדיאטנית אני לא יכולה כי אף אחד לא חושב שאני שמנה. אני יכולה פשוט לקצץ בקלוריות? אין לי בעיה להוריד גם ל-500 קלוריות, אם אני אעשה ככה וארד, אני בטוח אעלה אח"כ (אם אחזור ל-1100 קל')?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיואשת

אהרון
    27/10/2007

תקראי ותפנימי מה שכתבתי להילה. שימי לב לסעיף השרירים. באף מקרה על תאוכלי פחות מ1000 ק"ק, כי אז קצב הילוף החומרים שלך יואט עוד יותר. (לפי מה שאת כותבת הוא כבר די איטי).
    אם דיאטת בזק תראי תוצאות מהירות אבל את החשבון תשלמי מאוחר יותר עם ריבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצוץ בקלוריות

ד''ר רוני חרמון
    28/10/2007

קיצוץ בקלוריות במצב שלך יכול לגרום לך רק נזק ופעולה הפוכה בה תעלי במשקל בסופו של דבר. אי לכך את צריכה להגביר בהדרגה את מסת השריר שלך ע"י פעולות בונות שריר ובמקביל לאכול יותר קלוריות בשלב מסויים תוכלי לאכול פחות לעשות ספורט ולרדת במשקל. הבעייה היא שצריך לדעת לעשות את זה ולכן צריך לקבל יעוץ מקצועי בפיתוח גוף ובדיאטה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו