כמות קלוריות נחוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות קלוריות נחוצה
    פליקי
    20/05/2010

היי רציתי לברר כמה קלוריות אני צריכה לצרוך ביום על מנת להוריד כקילו בשבוע-
    גיל 26, גובה 162, משקל 71, עבודה בישיבה, אפשרות לעשות שעה הליכה 4 פעמים בשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות קלוריות נחוצה

הוספת תגובה

• 800-900 קק"ל

אהרון רזון
    20/05/2010

זה סטטיסטי בלבד מבוסס על הנתונים שמסרת אבל אינו בהכרח נכון עבורך. בכל מקרה תזונה כל כך דלת קלוריות אינה מומלצת ועלולה להזיק או אפילו להכניס את הגוף לסטרסס דבר שימנע ירידה.
    המסקנה היא שאת צריכה להסתפק בירידה של חצי קילו לשבוע שהיא המומלצת ועם סיכוי יותר טוב
    להתמדה. אפשרות בריאה אחרת היא להגביר משמעותית את היקף ועצימות הפעילות הגופנית האירובית, כך תוכלי להשיל קילו לשבוע לפחות בחודש הראשון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיארתי לעצמי...

פליקי
    20/05/2010

אז אם אני עושה שעה וחצי של פעילות גופנית כל יום או שעתיים 5 פעמים בשבוע, ואוכלת בין 1000-1200 קלוריות זה יהיה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיובי

אהרון רזון
    20/05/2010

לא הייתי יורד מתחת ל1200. מומלצת פעילות אירובית בעצימות בינונית (דופק 120-140) או לפי היכולת שלך.
    כל יום זה יותר אפקטיבי, ואם יש לך אפשרות לפצל לפעמיים ביום, עדיף.
    אי אפשר לנבא את שיעור הירידה (זה אינדיבידואלי וזה תלוי גם בהיסטוריה של דיאטות קודמות, אם היו), אך עם המשטר המוצע יש סיכוי סביר להוריד קילו לשבוע לפחות בשבועות הראשונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו