קוקה קולה זירו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוקה קולה זירו
    דנה
    20/05/2010

אני שותה קולה זירו כל יום, פחית לפחות. אני באמת מכורה לזה כבר
    רציתי לדעת איזה נזקים יש לזה על הגוף ואם זה באמת נורא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קוקה קולה זירו

הוספת תגובה

• נזקים בריאותיים

אהרון רזון
    20/05/2010

דיאט קוקה קולה מכיל מי סודה, אספרטם, חומצה זרחתית, קפאין, חומצה ציטרית, צבע מאכל , אצסולפאם-K, חומרי טעם וריח (פוטסיום בנזואט), ופנילאלנין. נראה לך שבריא להכניס את כל הכימיקלים האלה לגוף באופן קבוע?
    מדענים ומומחים בתחום הרפואה טוענים כי דיאט קוקה-קולה, והאספרטם שבה בפרט, עשויים לגרום לנזקים למוח ולסרטן כאשר הם נצרכים בכמויות גדולות .
    מחקר חדש (2009) מזהיר ששתייה של קוקה קולה (כולל דיאט) בכמויות גדולות עשויה לגרום לפגיעה בשרירים ולהוביל לחולשה ואף לשיתוק - לפי המחקר, רכיבים המצויים במשקה עלולים לגרום לירידה חדה ברמת האשלגן בדם ולהזיק באופן זה לפעילות השרירים.
    החוקרים מציינים שלא ניתן עדיין לקבוע איזה מרכיב במשקה הוא הגורם.

שימי לב שמדובר על כמויות גדולות, עליהם תמיד קל יותר לערוך מחקרים, אך זה לא אומר שכמות של לפחות פחית ליום שאת שותה, מביאה בריאות ( בלשון המעטה). קחי עוד בחשבון שהמשקה גורם להתמכרות (זאת מטרת היצרנים) ובמשך הזמן את תשתי יותר ויותר. מומלץ להגמל, ויפה שעה אחת קודם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואו

דנה
    20/05/2010

שכנעת. לנצח אני חושבת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת שעכשיו שכנעת גם אותי לנצח...

רוצהלהיותרזה
    22/05/2010

עזוב את זה שאם אני שותה את הזבל הזה לפני השינה כל הלילה אני ערה....אין מצב שאני אשתה אז זה יותר-לא רגיל ולא דיאט,ותודה על המידע =)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרות הכול,

אהרון רזון
    22/05/2010

אינו מדובר ברעל. העיקר לא להתמכר ולא לשתות כל יום כשיגרה. אם שתיה של כוס מידי פעם עושה טוב על הנשמה, זה לא אסון, אם כי, הייתי בוחר לשמח את הנשמה בדרכים אחרות. אל תביני אותי לא נכון: אני לא מעודד שתיית זבל כימי נוזלי אפילו בכמויות קטנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו