אני רוצה טפריט לדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה טפריט לדיאטה
    סוזאן
    28/10/2007

אני רוצה להוריד מהמשקל שלי 4 קילו איך אני יכולה לעשות את זה למרות שאני שומרת על דיאטה אני רוצה טפריט שיכול לעזור לי להוריד את ארבעה הקילו האלו
    אשמח אם תתנו לי תשובה .
    בכבוד רב
    סוזאן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני רוצה טפריט לדיאטה

הוספת תגובה

• התשובה הטובה ביותר לפנות לייעוץ

ד''ר רוני חרמון
    28/10/2007

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוזן

אהרון
    28/10/2007

אם את רוצה לקבל תשובה רצינית מעבר להפניה ליעוץ, את צריכה למסור פרטים בנוסף למספר הקילוגרמים שבכוונתך להוריד: גיל, גובה, משקל, דיאטה נוכחית (כולל פרוט, אם אפשר) ופעילות יומית. המטרה פורום נכון היא לתת הכוונה והסברים מנומקים. העיוץ בפורום נועד להעשרת הידע וההבנה אבל לא מהווה תחליף לביקור אצל מומחה בתחום. רק אחרי שתקבלי תשובות מעמיקות ומושכלות יהיה עליך להחליט בעצמך אם לפנות פנים מול פנים לדרג מקצועי.
    אל תשכחי שבכל מקרה את השחקן הראשי ואף יועץ מקצועי ומומחה ככל שיהיה לא יעשה ניסים ונפלאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו