עצה בקשר לדיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצה בקשר לדיאטה
    roni
    23/05/2010

שלום,
    אני בת 21 גובה 162 ומשקל 55 אני מעוניינת להוריד 5 קילו נוספים בחודש...

אם אפשר בפחות זמן זה יעזור, אני עושה הליכות 4 פעמים בשבוע לפחות...

מבחינת תזונה רציתי לדעת מה אני צריכה לאכול על מנת להוריד 5 קילו בחודש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה בקשר לדיאטה

הוספת תגובה

• קשה, כמעט בלתי אפשרי

אהרון רזון
    23/05/2010

אחרי ירידה של 21 ק"ג (אם אני זוכר טוב) והגעה למשקל אידאלי לא תוכלי ולא רצוי לקיים את קצב ההרזיה בו את חפצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה שזה לא הכי קל...

roni
    23/05/2010

אבל אני חייבת להוריד את 5 הקילו הנותרים אפילו בחודשיים, זה לא מעט זמן זה בין 2-3 קילו לחודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצונך כבודך.

אהרון רזון
    23/05/2010

על אף שאינך מוסרת פרטים לגבי התזונה, אנ י מניח שאת כבר אוכלת מעט (מדי?),לכן אל תצמצמי
    את ההיקף הקלורי של התפריט היומי אלא הגבירי את היקף הפעילות הגופנית האירובית לשעתיים ביום (אם את בכושר מתאים). הוסיפי גם אימוני כוח 2-3 פעמים בשבוע לבלימת איבוד מסת השרירים
    שכב הדלדלה מהתחלת משטר ההרזיה. יש מצב שתורידי חצי ק"ג לשבוע, אולי קצת יותר.
    אני סבור שאת מגזימה ולא לוקחת בחשבון שזה יכול לגרום לשבירה, ואין צורך להסביר לך מה קורה אחריה. אבל איש הישר בעיניו יעשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו