:(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• :(
    רונה
    27/05/2010

מישו כאן יכול לעזור לי?
    אני בת 17,שוקלת 72 כשגובהי 1.56ו בדקתי את אחוזי השומן שלי והם 34 וזה הרבה בשביל מישהי בגיל שלי.

הייתי בקבוצות תמיכה,הייתי אצל דיאטנית.אני קוראת הרבה והרבה באינטרנט על תפריטים ,
    אני עושה המון פעילות גופנית,הולכת לחדר כושר עושה אירובי וימוני כוח.-התחלתי החודש ממש להשקיע בזה.
    אבל אני כ"כ מבולבלת מהנושא הזה,מה צריך לאכול,זה בריא ,זה לא בריא,אני כבר לא יודעת מה לאכול..באמת שלא..הבעיה הגדולה שלי זה שאני אוכלת מעצב..כשאני עצובה אני אוכלת דברים מתוקים ומשמינים.אבל הפעם החלטתי לקחת את צעמי בידיים..הקטע שתזונה -זה דבר ראשון!!!
    אני עושה בבוקר על בסיס קבוע אירובי ואימוני כוח 5 פעמים בשבוע,קראתי שנחוץ מאד לאכול לפני זה פחמימות ואחרי אימון חלבונים+פחמימות..אני כבר לא יודעת באמת מה לאכול..איזו מזון טוב..איזה לא....יש דברים גם שלא טובים לי כמו לחם,שעועית,כרוב. דברים שמקורם מחיטה ותירס,מה אפשר במקום זה לאכול?האם מישו פה יכול לבנות איתי תפריט כלשהו,
    אני ממש צריכה עזרה!!!!!

תודה

רונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    :(

הוספת תגובה

• לא נהוג לבנות תפריטים בפורום

אהרון רזון
    27/05/2010

אני מציע לך להמשיך בפעילות הגופנית שנראת לי ראויה.
    אני מבין מדבריך שיש לך מגבלות רפואיות במה שנוגע לאוכל לכן חשוב להוועץ בדיאטנית קלינית שתתאים לך תפריט מבוסס על תוצאות הבדיקות הרפואיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו