לאהרון :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאהרון :)
    רוצהלהיותרזה
    28/05/2010

רציתי להודות לך על כל הטיפים והעזרה שנתת לי...=) הקשבתי למה שאמרת לי ואכן התחלתי לראות תוצאות...בהתחלה התחלתי מ-82 ק"ג ועכשיו אני 78 ק"ג וזה קרה תוך חודש וחצי...הלוואי אמן שאני אצליח להוריד את ה-6 ק"ג האחרונים שנותרו לי (זאת אומרת שהיה לי עודף משקל של 10 ק"ג) המון תודה ואני אשמח להמשיך להתייעץ איתך!!! (רק שתדע שזה לא היה עד כדי כך קל להוריד את הארבע קילו האלה אבל המאמץ היה שווה =)

שבת שלום לכולם!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאהרון :)

הוספת תגובה

• מעולה! כל הכבוד!

אהרון רזון
    28/05/2010

תענוג לעזור לאנשים כמוך. יותר ממה שהעגל רוצה לינוק, רוצה הפרה להיניק (דברי חז"ל).
    אין כמו מבחן התוצאה, המשיכי מה שאת עושה עכשיו ואין מצב שלא תשיגי את יעדך. נתונים טובים יש לך, וגם מוטיבציה לא חסרה. אנ י רק רוצה להזהיר אותך שבהמשך ייתכן שהקצב יתמתן ולא מן הנמנע שיהיו גם עצירות (הפסקות בהרזיה), אבל זה טבעי בהרזיה נכונה. לא הקצב חשוב אלא ההתמדה ואל תשכחי שזה נכון במשך כל החיים. אף דיאטה עוד לא הוכיחה את עצמה ללא שינוי אורח החיים (כמובן בכיוון הנכון).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה אבל יש לי עוד שאלה..

מעיין
    29/05/2010

תודה רבה על התשובה , זה בסדר עם בבוקר במקום סלט יאכל 2 פרוסות לחם קל ופרי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה שחל בילבול במיקום השאלה.

אהרון רזון
    29/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו