מחסור בחלבון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסור בחלבון
    אינה
    01/06/2010

שלום. תהיתי האם יש תוספי תזונה שמשלימים מחסור בחלבון. אני אוכלת מסודר, כל יום בצהריים אוכלת מנת טופו/ קטניות+דגנים/ דג, וכמעט כל יום אוכלת ביצה, ובנוסף בדרך כלל גבינה בבוקר. לפי בדיקת דם לא חסר לי ברזל ולא B12 , ובכל זאת יש לי נשירת שיער כבר הרבה זמן ואני מפחדת שעוד מעט לא ישאר...
    חשבתי שאולי חסר לי חלבון ורציתי לשאול האם קיימים תוספים למקרה של חסר, ואם לא, האם יזיק לקחת תוספים שמיועדים לספורטאים? ואילו תוספים בדיוק הם אפשרות טובה?
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחסור בחלבון

הוספת תגובה

• דרך אגב

אינה
    01/06/2010

כבר התייעצתי על נושא נשירת השיער עם הרופאה שלי והיא שלחה אותי לבדיקות דם שיצאו תקינות (ביניהן מה שציינתי).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בטוח שחסר לך חלבון

אהרון רזון
    02/06/2010

לנשירת שער יכולות להיות הרבה סיבות. לפי מה שאת כותבת התזונה שלך מכילה מספיק חלבון והוא גם מגוון. תוספי חלבון למיניהם יכולים להיות בעייתיים, בעיקר אם לוקחים אותם ללא צורך.
    גם יותר מדי חלבון אינו בריא, על אחת כמה וכמה אם מקורו בתוסף מתועש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו