שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירן
    03/06/2010

היי רציתי לשאול: אני בת 25, כשהייתי קטנה בת 14-הייתי שמנה והורדתי 20 ק"ג ממשקלי בעזרת שומרי משקל, מאז אני מנסה לשמור על משקלי כ- 55 ק"ג, אך הגעתי למצב שאני צורכת ממש קצת קלוריות - כ- 800 קלוריות ליום ואם אני אוכלת יותר מזה אני משמינה, הבנתי שבגלל שכל החיים אני בדיאטה הגוף שלי התרגל לצריכה מועטה של קלוריות ובגלל זה אני משמינה אם אני אוכלת יותר מזה.
    השאלה שלי היא האם זה הפיך? כיצד אני יכולה להחזיר את הגוף שלי למצב שאני יכולה לאכול יותר קלוריות ליום מבלי להשמין?
    אשמח לשמוע תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בבקשה התייחסות

שירן
    05/06/2010

בבקשה התייחסות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירן

ד``ר נסטור ליפובצקי
    06/06/2010

הי שירן,

הגוף לא אמור להתרגל לדיאטות. נכון שאם הורדת את מסת הגוף, הוא זקוק לפחות אנרגיה. את צריכה להתחיל לאכול יותר ולעסוק ביותר פעילות גופנית כדי לשמור על המשקל תוך כדי כך שתאכלי יותר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו