דיאטת חלבונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת חלבונים
    עוד אחת
    05/06/2010

אהרון ערב טוב,
    אני מעוניינת לרדת כ- 7 קילו בדיאטת חלבונים. האם אני יכולה לאכול גם פירות וגם עדשים? חשוב לציין שאיני אוכלת דברי חלב וביצים.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת חלבונים

הוספת תגובה

• ליבי

ד``ר נסטור ליפובצקי
    06/06/2010

שלום,
    אענה לך למרות שהשאלה מופנית לאהרון,
    כשמדברים על דיאטת חלבונים הכוונה היא לדיאטת מופחתת פחמימות, זאת אומרת כזאת שמכילה כ-30 % פחמימות, כך שמותר לך שהפחמימות תהינה מספר פרות וקטניות.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף

אהרון רזון
    06/06/2010

בדיאטת חלבונים אוכלים את הפירות כארוחה נפרדת, רצוי בחלק הראשון של היום. לא יותק מדי עדשים
    בגלל התכולה הגדולה של פחמימות.
    הייתי מציע לך להרבות באכילת דג טרי איכותי צלוי עם שפע של ירקות טריים. עוזר באופן משמעותי להרזיה בנוסף ליתרונות בריאותיים ניכרים והוא אידאלי לדיאטת חלבונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עוד אחת
    06/06/2010

תודה על תשובתכם אהרון וד"ר נסטור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו