דחוףףףףףףףףףףףףףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףףףףףףףףףףף
    שירי 16
    31/10/2007

שלום...!!:)

בימים האחרונים יוצא לי שאני הולכת לישון בשעה עשר ומתעוררת כל בוקר ב4..!

ולפעמיים אני ישנה אפילו ארבע וחצי שעות..!

אז השאלה שלי קודם עם זה יכול לגרום לי להשמנה כתוצאה מכך.. כי כשאני מתעוררת אז לפעמיים אני אוכלת משהו קטן.. וגם רציתי לשאול לאיזה יום זה נחשב לזה שמתקרב?!

תודה רבה..:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףףףףףףףףףףף

הוספת תגובה

• מומלץ לישון 7 שעות בלילה

אהרון
    31/10/2007

אבל אם את משלימה במשך היום, לא צריכה להיות בעיה., בגיל שלך רצוי אפילו 8 שעות ביממה . מחקרים אחרונים מראים שמחסור בשינה מכביד על הרזיה.
    אם את אוכלת ב4 בבוקר אחרי השינה, זה נחשב ליום החדש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

מוניקה קרן
    01/11/2007

שלום שירי,

במחקרים נמצא קשר בין עודף משקל לחוסר שינה ועייפות מתמשכים. אך עודף המשקל נוצר מאכילת יתר. כאשר עייפים ובמקום ללכת לישון הולכים לאכול, צוברים עודף קלוריות ועולים במשקל.

את יכולה לשייך את האכילה לאיזה יום שאת רוצה, העיקר שבכל יום תמלאי אחר ההחלטה שלך. כלומר, שאם הכלל אומר שאת משייכת את האכילה של 4 בבוקר ליום המחרת, אז גם בלילה הבא, את האכילה של 4 בבוקר תשייכי למחרתיים.

לילות ערבים
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו