שאלה חשובה:(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה:(
    אפרת 18
    01/11/2007

שלום:)

לפני בערך יומיים ההיתי בחתונהה! ויצא לי לאכולל שםם המוןןןן!! אולי אני מאמינה שאיזהה 2000 קלוריות יותר ממה שאני צריכה ביום זה מטורף! ממש הרבה למחרתת עליתי חצי קילו:(
    ולמחרת אכלתי גם קצת הרבה אולי 300-400 קלוריות יותרר ואז עליתי עוד חצי קילו:/

רציתי לשאול האם זה יתאזן לי במשך השבוע?!

וממש אני מרגישה שהשמנתי :/ איך זה יכולה להיות שעליתי ביום השני עוד חצי קילו כולה אכלתי 300 קלוריות יותר:(

אני על סף יאוש:/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה:(

הוספת תגובה

• שירי, אין ארוחות חינם!

אהרון
    01/11/2007

בלעת, שלמת! זה לא שזה צריך לעודד אותך, אבל תוספת המשקל אינה כולה שומן אלא בחלקה הגדול,
    נוזלים ותוכן מערכת העיכול. את שואלת אם יתאזן לבד. מי שעשה נזק צריך לתקן אותו בעצמו ולא לחכות שמישהו או משהו אחר יעשה את העבודה. בימים הקרובים את צריכה לאכול פחות מהרגיל ו\או לעשות פעילות אירובית נכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מרגיעה

מוניקה קרן
    01/11/2007

שלום שירי,

נכון, אז אכלת, ויותר ממה שצריך, והמשקל מראה עליה. אין צורך לגזור על עצמך גזירות של צום ורעב, זה גם לא יעזור. אם תמשיכי לאכול 400 קלוריות ליום, אחרי מספר ימים תחושי רעב עצום שתאכלי הרבה יותר ממה שתיכננת לקזז. זה מיותר. חזרי לאכול בצורה סבירה, אולי 100-200 קלוריות פחות ממה שאת רגילה ותוך ימים ספורים המשקל ירד.

דרך מומלצת להוציא את הקלוריות המיותרות היא ע"י פעילות גופנית מוגברת.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו