בבקשה תשובה! כמה קלוריות עלי לצרוך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תשובה! כמה קלוריות עלי לצרוך?
    רחל .
    10/06/2010

שלום רב לפני כחודש נרשמתי לחדר כושר והתחלתי עם תוכנית אימונים של 300 דקןת אירובי בשבוע שזמן זה מחולק לשעה בשבוע ספינינג ושאר הזמן זה הליכה מהירה בהליכון ואלפטיקל במהירות. בנוסף לאירובי אני עושה פעמיים בשבוע אימוני כוח עם מאמן אישי..בעברי הייתי במשקל של למעלה מ 90 קילו ועשיתי זמן רב את דיאטת ד"ר חרמון מן וירדתי יפה. בשנה האחרונה המשקל שלי מסרב כמעט לזוז אני עושה דיאטה של ספירת קלוריות ומגיעה ביום עד 1200 קלוריות. אני ממש רוצה לרדת לפחות עוד 8 קילו .האם מישהו מקצועי יוכל להגיד לי כמה קלוריות עלי לאכול ביום כדי לרדת במשקל, אציין שהדיאטה שלי מורכבת מחטיף דגנים ומעדן דיאט בבוקר ארוחת צהריים סלט טונה ו 2 פ' לחם ולפני אימון 3 פרכיות עם גבינה או פרי או יוגורט כך שאין מצב שאני אוכלת דברים "משמינים"
    אני מגיעה לחדר כושר 6 ימים בשבוע לפי התוכנית הזו
    אני בת 27 גובהי 1.67 ומשקלי 72
    נ.ב אוסיף כי מאז שהתחלתי בחדר כושר ירדתי כ 4% שומן ממשקלי ועליתי במסת השריר כ 3 קילו אבל אני עדיין לא מרוצה מכך שמשקל הגוף לא יורד, מישהו יוכל להסביר לי מתי אתחיל לראות ירידה במשקל הגוף והאם אני פועלת נכון ???
    אשמח לתגובה רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי רחל

ד''ר רוני חרמון
    12/06/2010

אם דיאטת חרמון עשתה את העבודה את מוזמנת לחזור אליה וכמובן להשלים עם תוכנית השמירה המצויינת שיש להם.
    הייתי ממליץ לך לרדת ל 1000 קל' ליום ולשתות 15 כוסות מים בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו