טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב לפני כחודש נרשמתי לחדר כושר והתחלתי עם תוכנית אימונים של 300 דקןת אירובי בשבוע שזמן זה מחולק לשעה בשבוע ספינינג ושאר הזמן זה הליכה מהירה בהליכון ואלפטיקל במהירות. בנוסף לאירובי אני עושה פעמיים בשבוע אימוני כוח עם מאמן אישי..בעברי הייתי במשקל של למעלה מ 90 קילו ועשיתי זמן רב את דיאטת ד"ר חרמון מן וירדתי יפה. בשנה האחרונה המשקל שלי מסרב כמעט לזוז אני עושה דיאטה של ספירת קלוריות ומגיעה ביום עד 1200 קלוריות. אני ממש רוצה לרדת לפחות עוד 8 קילו .האם מישהו מקצועי יוכל להגיד לי כמה קלוריות עלי לאכול ביום כדי לרדת במשקל, אציין שהדיאטה שלי מורכבת מחטיף דגנים ומעדן דיאט בבוקר ארוחת צהריים סלט טונה ו 2 פ' לחם ולפני אימון 3 פרכיות עם גבינה או פרי או יוגורט כך שאין מצב שאני אוכלת דברים "משמינים" אני מגיעה לחדר כושר 6 ימים בשבוע לפי התוכנית הזו אני בת 27 גובהי 1.67 ומשקלי 72 נ.ב אוסיף כי מאז שהתחלתי בחדר כושר ירדתי כ 4% שומן ממשקלי ועליתי במסת השריר כ 3 קילו אבל אני עדיין לא מרוצה מכך שמשקל הגוף לא יורד, מישהו יוכל להסביר לי מתי אתחיל לראות ירידה במשקל הגוף והאם אני פועלת נכון ??? אשמח לתגובה רחל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם דיאטת חרמון עשתה את העבודה את מוזמנת לחזור אליה וכמובן להשלים עם תוכנית השמירה המצויינת שיש להם. הייתי ממליץ לך לרדת ל 1000 קל' ליום ולשתות 15 כוסות מים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד