שתי שאלות-למקצוענים שביניכם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות-למקצוענים שביניכם
    ר.י
    10/06/2010

1)לגבי לחם קל,יש המון סוגים בשוק עם משקל אריזה כזה ואחר.מהי הגדרה של לחם קל?עד כמה קלוריות לפרוסה?
    יש אריזות שעליהן יש קלוריה לפרוסה ויש כאלה ל-100 גר'.איך עושים את החישוב לפרוסה אחת של לחם ועד איזה טווח קק"ל ל100 גר' לחם נחשב הלחם לקל?

2)לגבי עניין פעילות הגופנית שכ"כ מומלצת בדיאטה.מס' שאלות,
    להערכתי אני יורדת במשקלי מעבר לשקילתי אחת לשבועיים.כוונתי היא כזאת,מאחר ואני מבצעת פעילות גופנית שוטפת יומיומית,אני בונה לעצמי מסת שריר שברור לכולנו ששריר שוקל יותר משומן.
    אז כפועל יוצא מכך איני יכולה לדעת כמה בדיוק ירדתי במשקל,אכן?
    פרט לעניין של המכשיר שמודד אחוזי שומן (כמו ששמעתי שיש) שבו ניתן להשתמש.אני בכל זאת רוצה לראות תוצאות לעבודתי הקשה,פרט לצמצום ההיקפים וכו'.מה אתם ממליצים לעשות?
    או לחלופין האם ניתן לעשות פעילות ספורטיבית (איזה פעילות מומלצת) מבלי לבנות שרירים בצורה מסיבית,אלא יותר בשביל להאיץ את חילוף קצב החומרים ושריפת קלוריות?

אשמח לתשובה מקצועית בנושא,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הי ר.

ד''ר רוני חרמון
    12/06/2010

לחם קל הוא לחם מופחת קלוריות כל חברה מיצרת באופן עצמאי וחובת לפרסם את ערכי האנרגיה של המוצר נהוג לחשוב שלחם קל הוא עד 40 קלוריות לפרוסה אבל עם המגוון בשוק צריך לשקול את הפרוסות ולחשב לפי אנרגיה ל 100 גר'.
    בקשר לפעילות גופנית לטווח הקצר ולשריפת קלוריות מירבית ללא העשרת מסת השריר יש ללכת ברצף 5 ק"מ בישעה אחת לפחות 3 פעמים בשבוע. לטווח הארוך העשרת מסת השריר טובה כי ככול שיש יותר תאי שריר אפשר לשמור על המשקל ביתר קלות. תצרוכת אנרגתית של תא שריר גבוהה בלפחות פי 2 מזו של תא שומן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו