מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אהרון..אני שוב צריכה את עזרתך...רוצהלהיותרזה11/06/2010
ותודה לך מראש!!! =)
תראה,אם אתה זוכר מאיזה משקל התחלתי (82 ק"ג) והיום אני (76 ק"ג) והפחד שלי הוא כזה: אני זוכרת שאמרת לי שיש שלב שממשיכים להתעמל ולאכול פחות ובכל זאת לא רואים ירידה אבל אני קצת חוששת כי כשאני מודדת את הג'ינסים שלי (שבהתחלה עלו לי על חצי רגל) הם כבר עולים עלי ונסגרים אבל אני מרגישה שהם לוחצים עלי ואני כל כך מפחדת שאני אמשיך ובכל זאת לא אראה את התוצאה שאני מייחלת לה כי האמת? הג'ינסים האלה נורא יקרים וחבל לי לא ללבוש אותם ובכלל נותר לי רק עוד 4 ק"ג!!! אני כבר שלושה שבועות תקועה על 76 ואני בסך הכל רוצה להגיע ל-71-72 ואז אני אהיה בטוחה שחזרתי לעצמי...אהרון,חיזקת אותי עד עכשיו המון המון וגם בזכותך ירדתי את ה-6 ק"ג האלה...אז מה אתה אומר? יהיה בסדר? אני ארד את מה שנשאר לי להוריד בקרוב או שפשוט אני כבר לא אצליח לרדת יותר...אהרון,לקראת שלב סיום הדיאטה!!! אשמח לדעת את חבת דעתך...ושוב המון המון תודה לך,אהרון רזון!!! =)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אהרון? אתה שם?
רוצהלהיותרזה12/06/2010כי כמו שאתה בטח מבין מההודעה...אני דיי לחוצה...
אגב,אתמול אכלתי שקית ביסלי ויש לי ייסורי מצפון וגם שבגלל טיול שנסעתי אליו לא יכולתי ללכת למכון כושר בימים האחרונים של השבוע...זה לא כל כך נורא,נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"שלב סיום הדיאטה"? אין דבר כזה.
אהרון רזון13/06/2010יקירתי, אם את חושבת שאחרי שתורידי (אני מקווה) עוד 4 ק"ג, זה סוף התזונה הנכונה ומשטר הפ"ג, טעות בידך. את חייבת להפנים ששינוי אורח החיים הוא לכל החיים אם רוצים לא לחזור למה שהיה.
חיסול שקית שלמה של ביסלי (אם כבר, למה לא משהו יותר איכותי מהזבל הזה?) אינו מבשר טובות,
אבל אם זה חד פעמי לא נגרם שום נזק (כמובן, אם דאגת לקזז). יותר מזה יכולה להזיק הפסקת הפעילות הגופנית לשבוע, הטיול הוא יכול לשמש רק לתרוץ, אבל פעילות גופנית לא דורשת בהכרח חדר כושר. גם בטיול אפשר למצוא שעה ביום להליכה נמרצת וכמה תרגילי התעמלות.
אם במשך 3 שבועות היתה הפסקה מוחלטת בהרזיה ללא שינוי בתזונה ובפ"ג, כדאי לחכות עוד שבוע,
בתקווה שהירידה תתחדש, אחרת מומלץ למדוד את הקצב המטבולי במנוחה (RMR). זה עושים במכון ווינגייט או במרפאת ספורט אחרת שממתמחה בתחום הזה. בהתאם לאיבחון, אולי יהיה צורך בשינויים בתזונה ובהיקף ועצימות הפעילות הגופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה ממש אבל ממש לא הבנת אותי נכון..
רוצהלהיותרזה13/06/2010אני ממש לא חושבת שבזה שאני אוריד 4 ק"ג הכל יסתיים...אני יודעת שעלי להמשיך בהחלט גם עם תזונה נכונה וגם עם פ"ג יום יומית...רק שתדע שאני משתדלת כל יום לעשות ספורט כשיוצא לי גם בלי קשר למכון כושר (כמו למשל לעלות את העליה לדירה שלי ברגל או ללכת למקומות ברגל בהליכה מהירה במקום לקחת אוטובוס למשל..) אני אכלתי את שקית הביסלי הקטנה פעם אחת ויחידה במהלך כל הדיאטה (שאני מבינה שעלי להמשיך איתה,לא כמו שאתה חושב!) וכמובן שקיזזתי אחר כך והיום בע"ה אני הולכת לחדר כושר אז,אהרון? אל תשכח שאני אכן רצינית בכל הנושא הזה!!
תודה בכל אופן..=)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב....
מישהי13/06/2010אני חושבת שאני כבר 75..... :+)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את פתאום...
מישהי13/06/2010מתעלם ממני?
=(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה*
מישהי13/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה? =(
מישהי14/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)