טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אינו עוזר לדיאטה ובטח שלא מביא בריאות (בלשון המעטה). לצערנו אין קיצורי דרך. רק תזונה נכונה מותאמת לנתונים שלך בלווי פעילות גופנית כאורח חיים ירזו אותך וישמרו אותך רזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אסור להתקרב למוצרי מעבדות רוקח, הם שקרנים, מפרסמים כבייכול שיש להם עשרות מוצרים אך בפועל הכל אותו דבר, רק עם מדבקה אחרת על האריזה החיצונית.
הכל שם נוכלות החל מהשניה שהם מנסים למכור לך כאילו הם יושבים בארה"ב, אך למעשה הם יושבים בישראל מוכרים בישראל, שולחים בישראל, הכל כאן, עד לשניה שאת מעזה לבקש חשבונית, או חס וחלילה מבקשת להחזיר, אז פתאום מסתבר שהם בכלל בארה"ב ולא בישראל ושהמוצר הגיע אלי בייבוא אישי???!!??!!??
מעניין שחברת המשלוחים אמרה משהו אחר לגמרי, שהכל אצלם כל הסחורה ושהם מוציאים זאת ללקוחות לפי הדרישה שהם מקבלים מחברת רוקח לאב.
בקיצר הכל שטויות, חוייבתי בישראל בשקלים כרטיס הישראכרט שלי חוייב יפה מאוד, אך לצערי נפלתי בפח ואני מקווה שאני איהיה האחרונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מעבדות רוקח זה שקר אחד גדול. לא להתקרב אליהם. האבקה הכי מגעילה שאפשר למות ממנה. אי אפשר לשתות אותה והיא לא עושה שום דבר חוץ מבחילה.אי אפשר לדבר איתם וכשאתה שולח להם שאלה הם עונים על משהו אחר. בקיצור אל תתקרבו.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד