טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מאז שאני זוכרת את עצמי אני בדיאטה(שומרי משקל,מירי בלקין וכו) מאוזנות. אני בת 33 גובהי 1.60 ושוקלת 62 ילדתי את ביתי השניה לפני שנה וחצי ומאז תקועים עליי 8 קילו. הצלחתי להוריד בדיאטה האחרונה אצל אולגה רז 2.5 קילו בחודשיים וזה דיי מתסכל. כי מההריון הראשון הכל ירד תוך חצי שנה וחזרתי ל 55קילו. יש לציין שאני לא צועדת כבר כי אין לי כח! אני מנסה בכל כוחי לשמור על דיאטה(פה ושם יש חריגות). מה לא בסדר? למה אני לא יורדת? האם זה קשור לצעידות ? אשמח לרשום אם יש צורך תפריט יומי כי אני דואגת לרשום .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, יתכן שהקצב שאת יכולה לרדת כרגע היא 2.5 קג' בחודש כפי שכתבת, וזו לא סיבה להתייעש ולהפסיק פעילות, חבל, במקרה כזה תעלי במשקל במקום להמשיך לרדת בקצב שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים