הייתי רוצה לדעת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייתי רוצה לדעת..
    נלי
    02/11/2007

היי =)

אני בשמירה ודיאטה חח איך שלא תקראי לזה מזה 11 חודשים.
    בכל הזמן הזה ירדתי 20 ק"ג וממש ללא בעיה. אני לא אנרוקסית ולא בולמית חס וחלילה הכל הלך נקי =)
    אני ממשיכה לשמור על עצמי; אני אפעם לא חורגת ממספר הקלוריות שמותר לי.
    וגם אפעם לא נשברתי.. אני אפילו לפעמים אוכלת הרבה פחות ממה שאני חייבת לאכול; סתם כי אין לי זמן לאכול או אני אל רעבה; אך כדי לשמור על מאזן המשקל הנורמאלי פעם ב אני יוצאת עם חבר שלי אז אני יכולה גם לאכול סלט יווני או מהו קל אבל בערב..
    אני שוקלת 52 והגובה שלי 1.60. לפי מה שקראתי אני צריכה לאכול כ1369 קלוריות ביום. אני כמעט מגיעה לזה ברוב הזמן אפילו פחו (אני מקפידה לבדוק את ערך הקלוריות בכל המ שאני אכולת; ואני אוכלת במידת מסויימות הכל חוץ מכמבן דברים משמינים)!
    אני אכולת הרבה ירקות, פחמימות(כוס אורז ביום- בארוחת המהריים) מנמת בשרה..בקיצור אני שומרת על עצי טוב מאוד וקבלת את כל מה שצריך..

אני אפילו לפעמים (יותר נכון ברוב הזמן מגימזה) עם כל ספירת הקלויות; דבר שמאוד מעצבן את חבר שלי; אמא שלי ואת הסיבבה שלי בכלל.. אבל אכישהו זה נהיה הדבר הכי חשוב לי.. אני בחיים לא ארשה לעצמי לאכול משהו שהוא לא דיאטטי או משהו שהוא מעל למחרוג של הקלוריו..בלכ זהמו זהמ לא אכלתי לא פיצות, לא חטיפים ולא כלום.. רק לאחורנה אני טועמת אולי פעם באזיהש בויים ביס קטן וזה רק בגללש חבר שלי מכריח אותי..

בעוד כשבועיים אני וחבר שלי מתכננים לסוע למלון השרטול קאב באילת ושם יש ארוחות כל הזמן ודברים שממינים בלבד. אני לא מפחדת שאני שאבר או שמהו (כי בכל הזמן הזה נסעתי הרבה פעמים גם לאילת גם לטבריה ולעדו חופשות נוספות) ולא נשברתי; וזה הקטע; אני יותר מדי שומרת על עצמי ולא מרשה לעצמי הלנות בכלל.. אם פעם אחת אכלתי משהו שהוא משמין; והערך הקלורי שלו גבוה; אח"כ אני "אוכלת את עצמי שאכלתי את זה" וזה כבר אל בסדר.. בגלל זה הייתי רוצה לדעת; אם אני פעם אחת כן ארשה לעצמי הלנות עד הסוך עם חבר שלי בשלשת הימים האה וכן אוכל שם הכל הייתי רוצה לדעת כמה אני יכולה להשמין ב3 ימים; אם אני פעם אחת אחליט שאני הולכת להנות עד הסוך במשך שלשות הימים ההל; ואח"כ חוזרת לשגרה של השמירה; כמה ק"ג אני יכולה להשמין ב3 הימים לכל היותר; בהשערה שאני אוכל שם את הכל אבל לא בכמויות?!

תודה מרא על התשובה וסליחה על האורך.. =\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הייתי רוצה לדעת..

הוספת תגובה

• ותשובתי הקצרה

ד''ר רוני חרמון
    02/11/2007

את אינך שמנה ולדעתי את מצליחה יפה לשמר את עצמך, מגיע לך מידי פעם להנות גם מאוכל שאת מאוד אוהבת ולא מרשה לעצמך. אם לא תגזימי ותעברי לזלילה בכול מחיר והכול ותשמרי על שפיות תתעמי קצת מדברים שאת אוהבת המצב לא יהיה קטסטרופלי. כמו כן אם תוסיפי פעילות גופנית לפני בזמן ואחרי המלון זה יעזור לך רבות. מתחתנים פעם אחת תהני מתוקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו