למה אני לא מרזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אני לא מרזה?
    טלי
    15/06/2010

אני בת 16..גובה מטר 65 ומשקל כרגע 64..אני מנסה לרזות, לא אוכלת אחרי 6 בערב, וכמות הקליוריות היומית שלי לא עברה את 700 בשבועיים האחרונים..ואני מרזה בקצב של 3 קילו לשבועיים..איך זה יכול להיות?
    תפריט יומי לדוגמא שלי הוא :דיסת קוואקר עם שזיפים בבוקר, אחר צהריים תפוח, לצהריים מנה בנונית של בשר מבושל עם 2 כפות אטריות מבושלות ומלפפון חמוץ..ואץ בסביבות 5 עוד תפוח.
    אני מאוד ישמח לדעת מה הבעיה ומדוע אני לא מרזה בקצב שמתאים לכמות האוכל שאני אוכלת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה אני לא מרזה?

הוספת תגובה

• למנסה לרזות

ד''ר רוני חרמון
    15/06/2010

1. את לא שמנה ולא צריכה לרזות
    2. אם יש לך עודף משקל הוא 2-3 קילו ולכן קצב הירידה ממש צריך להיות איטי
    3. 700 קלורני יות ליום זה מעט מאוד
    4. צריך לשתות הרבה 15 כוסות ליום
    5. במשקל כמו שלך ובכלל בדיאטה צריך סבלנות ואורך רוח אני מדבר על שבועות וחודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ה15 כוסות מים

טלי
    16/06/2010

לשתות כל כך הרבה זה באמת הכרחי?...זה אמור לעזור להרזייה או בריא בכללי ולא קשור לירידה במשקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו