התיאשתי..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התיאשתי..
    אנונימית
    15/06/2010

אני בת 15 וחצי הגובה שלי הוא 1.57 והמשקל 68..
    אני שמנה ואני מודעת לזה אני פשוט לא יכולה לעשות דיאטה לבד.
    נורא קשה לי. אני מנסה הכל . לפעמים הולך לי טוב במשך 3-4 ימים ואז אני פשוט מתפרצת ואוכלת כל דבר שאני רואה.
    אני לא יודעת מה לעשות ואני נורא רוצה להוריד 7-8 קילו גם מבחינה נפשית בעיקר כי אני מרגישה ממש רע עם המשקל שלי ותמיד היתי ילדה שמנה.
    נמאס לי ללכת לחנויות בגדים ושלפעמים המידה הכי גדולה אפילו לא עולה עליי.
    בדרך כלל אני אוכלת ארוחת 10 בבצפר , אחרכך צהרים סלט עם פתיתים/אורז/ספגטי ושניצל תירס או שניצל רגיל , ובערב זה לא קבוע לפעמים סנדויץ או שאני פשוט אוכלת סתם דברים.
    הבעיה העיקרית אצלי זה עם המתוקים כי אני לא יכולה לחיות בלי מתוק אני חולה על שוקולד ועל ופלים ודברים כאלה.. אני מנסה לעשות ספורט כמה שאפשר אני רוצה ללכת להליכות ובדרך כלל החברות שלי לא יכולות לבוא איתי ואני לא רוצה ללכת לבד..
    בבקשה אפשר יעוץ מה לעשות ? אני כבר ממש מיואשת ובוכה כמעט כל יום על זה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיאשתי..

הוספת תגובה

• הי נוי

ד''ר רוני חרמון
    16/06/2010

בכדי להיות רזה צריך לתכנן מהלכים לאורך הרבה זמן יש שלב הירידה במשקל ולאחר מכן שלב השמירה עליו ולמעשה זה לכל החיים את מחפשת פתרון קסם ואין כזה את חייבת להתחייב לשינוי הרגלי החיים שלך לקבל יעוץ מתאים ולהתמיד בדבקות כל החיים רק כך תהיי רזה באמת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנוי,חשוב !

מישהי
    16/06/2010

נוי,
    אני ממש מבינה אותך !
    אני עד לא מזמן שקלתי 62.. הרגשה רעה מאוד!
    אני ממליצה לך,שאם את באמת רוצה שינוי,אבל שינוי חזק,תלכי לחלי (לי היא עזרה )
    אני עכשיו שוקלת 54,ויש לי עוד כמה קילוגרמים להוריד ,אבל עברתי כמעט את כל הדרך :)
    ואני ממליצה לך להרשם לדיאטה של הנוער,אבל אם לא באלך להרשם,אז תעשי כמוני ..
    תכנסי לאתר ותקחי תפריט ותלכי לפי התפריט,תדפיסי לך טבלה מהאתר שבה את כותבת את מה שאכלת והאם את מעדת או הצלחת :)
    והכי הכי הכי הכי חשוב,זה סבלנות! אל תצפי לרדת 8 קילו בשבוע כי אין מצב שזה יקרה,יהיו שבועות שתרדי בהם רק 100 גרם,וזה מייאש,אבל לאט לאט תצליחי לרדת את כל מה שאת רוצה,תציבי לעצך מטרה,אבל לא משהו קשה מדי,תציבי להוריד 3 קילו ,ואז עוד שניים ועוד שניים, והנה את בסוף :)
    אל תגזימי עם הדיאטה ואל תעשי לעצמך כאסח !!!!!,
    בהצלחה,ואם את צריכה משהו אני מבקרת פה הרבה אז לכל השאלות שלך אני פה :)

עוד פעם בהצלחה 3]

אהה,,תמיד תגידי לעצמך 'אין דבר העומד בפני הרצון ' ואל תאכלי בין ארוחות יותר מדי !!!!!1

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו