טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני איזה חודש בערך כתבתי פה שאני מפחדת להשמין כי אני נוסעת לארה"ב לשבועיים לאיזה אירוע משפחתי... הבטחתי לעצמי לא לאכול שם דברים משמינים..ולשמור על המשקל עד כמה שאפשר.. אבל איך שנחתתי הייתי שיא הרעבה ולא היה משהו נורמלי לאכול ואכלתי 2 פיצות!! בימים אחרי זה...המשכתי לאכול פיצות..ממש כמעט כל יום... וגלידה אכלתי פעמיים ...והייתי בטוחה שהשמנתי אבל לתדהמתי גיליתי....... שהורדתי אפילו קילו!!!!!!!!! ירדתי למשקל 50 :)!!!!!!!!!! אבל זה לא מסתדר לי ולא הגיוני...יכול להיות דבר כזה? חשוב לציין שלא אכלתי בכמויות...זאת אומרת, אכלתי פיצה כן! נכון...אבל במשך היום לא הפרזתי יותר מידי..וגם הלכנו המוןןן!! אני ובמשפחה שלי...המון ברגל..חרשנו את ניו יורק..ווגאס וכל שאר המקומות אז אולי יש מצב בגלל ההליכות המרובות הכל התקזז?
תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים