טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. אני לקראת גיל 18 ויש לי תפריט קבוע של אוכל אותו אני אוכלת כבר בערך שנה והוא התחיל מאד לשעמם אותי, אבל אני לא יודעת איך ומה לשנות כדי שהערך הקלורי ישאר אותו הדבר...
חשוב לציין שאני עוסקת בפעילות גופנית אינטנסיבית 3 פעמים בשבוע: בוקר: כוס (מדידה) קורנפלקס FIBRE עם חצי כוס חלב 1%+מעדן 0% 10: 2 לחם באלאנס שזה לחם קל, עם גבינה לבנה/קוטג'(כ3 כפות) צהריים: 1.5 כוסות (מדידה) אורז/פתיתים/קוסקוס עם עוף/בשר בקר רזה(לרוב חזה עוף ועוף) בנתיים: 2 פירות(או 3 כשהפרי קטן), גמבה וחצי, עגבנייה וחצי, 2 מלפפונים... כמות הירקות משתנה ולפעמים גם גזר ערב: 2.5 לחם קל עם קופסה שלמה של קוטג'/גבינה לבנה+חביתה עם תרסיס... בלי שמן
ממש משעמם לי כבר, בא לי לגוון לפחות בארוחת הערב ובארוחת עשר. אין לי בעיה עם הצהריים והבוקר... מה אתה מציע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומלץ לגוון. תשתמשי בקבוצות התחליף כדי לקבל רעיונות לגיוון. למשל: 2 פרוסות קלות = קלח תירס = 2 כפות גרנולה = 3 כפות קוואקר = 2 לחמית.... בערב את יכולה לאכול גם - 1/2 קופסא טונה במקום חצי קופסא קוטג', או לאכול שקשוקה, או סלט עם גבינה וכוס גרגירי חומוס מבושלים (או קטנייה אחרת). התפריט שלך חסר מעט שומן "בריא" כמו אבוקדו, טחינה, שמן זית, אגוזים, שקדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד