שאלה נוספת בקשר לדיאטת הכרוב..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת בקשר לדיאטת הכרוב..
    חסוי
    02/11/2007

מדוע יש לאכול כ"כ הרבה ממרק הכרוב? והאם ככול שאוכלים ממנו יותר כך יותר טוב? האם הדבר הגינוי? והאם יש דברים שהמרק חייב להכיל חוץ מכרוב? כמה ניתן לרדת? ביררתי ואומרים כי משהו כמו 5 ק"ג ? האם הדבר הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מרק כרוב

ד''ר רוני חרמון
    04/11/2007

דיאטת כרוב היא דיאטה שאין בה הרבה קלוריות ויש לה נפח משביע. אבל אין בה ערך תזונתי ולכן היא מסוכנת לאורך זמן.
    לרדת 5 קילו בזמן קצר זה אף פעם לא טוב וגם לא בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליטל

עינב
    04/11/2007

ליטל,
    דיאטת מרק הכרוב זה עבודה בעניים!
    עישתי אותה לפני שנה שהיתי בת 14
    היה לי עצירויות במשך שנה !
    אני ממליצה לך מאודדדדדדדדדד לא לעשות אותהה ..
    היא דיאטה לא טובה וגם לא ירדתי ממנה כלום ! רק מינרים של הגוף ולבסוף נחשי מה? עליתי הכל בחזרה עם ריביות!
    אל תעשי את הטעות שאני עשיתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליטל

אהרון
    04/11/2007

אני מצטרף להמלצה של עינב. בהרזיה אין זבנג וגמרנו. לא טב ולא בריא לעשות דיאטות בזק בכלל ודיאטות בזק בלתי מאוזנות בפרט. אם באמת תקפידי, תראי הורדה משמעותית אחרי פרק זמן, אבל בעיקר נוזלים ושרירים. כפי שהיא אומרת בסוף תשלמי עם ריבית וגם בריאותך עלולה להפגע.
    תעשי דיאטה מתונה מאוזנת ומגוונת מלווה בפעילות גופנית מתאימה. ההרזיה תהיה פחות מרשימה, אבל אמיתית ובעיקר לאורך זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו