טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני נמצאת בתת משקל ( גובה 1.63 , משקל- 46 בערך ) ואני אוכלת הכל ולא מצליחה להשמין אפילו לא טיפה , עשיתי את כל הבדיקות שצריך והכל יצא תקין , הלכתי לדיאטנית למשך תקופה ארוכה מאוד והיא לא הצליחה לעזור לי והלכתי גם לגסטרולוגית שאמרה לי שזה גנטי ואין מה לעשות ושאני התברכתי ואני צריכה לשמוח על כך , אני כל כך מיואשת ועצובה על כך ברמות שאין לתאר , הייתי רוצה להשמין רק 3-4 קילו , אני ממש אובדת עצות ולא יודעת כבר מה לעשות, יש איזשהו כדור להשמנה לאנשים שנמצאים בתת משקל ולא מצליחים להשמין????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שעלול אף להזיק ( לא רק לכיס). אמנם "לפי הספר" את בתת-משקל, אבל מעבר לצד האסטתי חשוב יותר הפן הבריאותי. אם זה לא מצב חדש, כל הבדיקות תקינות ואינך סובלת מתופעות חריגות המצב אינו נורא. פעילות גופנית מתונה תחת הדרכה מקצועית עשויה לעזור. הייתי ממליץ על שחיה, שלרוב מגבירה את התאבון, לאנשים במצב שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים