עזרה:)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה:)
    רחל מלול
    03/11/2007

אוקיי הפעם אני כותבת בשם גיסתי..:)
    היא אישה דיי שמנמנה והיא רוצה לרדת במשקל..אני צריכה תפריט מאוזן..
    מישהו יכול לתת לי פה בשבילה?..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה:)

הוספת תגובה

• תפריט

ד''ר רוני חרמון
    04/11/2007

מצטער אבל דיאטה צריך לדעת לעשות ביכדי לא לגרום בעיות בגוף ובנפש ולכן אין זה מכובד ליעץ יעוץ דיאטטי פרטני בשלט רחוק.
    בכול מקרה דיאטה מאוזנת קלורית לפי משקל גוף יכולה להתאים. צריך לאכול פחות קלוריות ביום מהתוצאה של משקל כפול 24 כפול 0.9 בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל חביבתי

אהרון
    04/11/2007

את הצלחת לרזות יפה מאוד וכפי שאמרת שואפת להמשיך בדרך למטה. מה שטוב לך טוב גם לגיסתך אם היא בריאה. כמוך, גם היא צריכה לעסוק בפ"ג, אין כמו הדוגמה האישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוני ואהרון..

רחל מלול
    04/11/2007

רוני-בסדר אני מבינה,אבל היא פשוט אוכלת המון היא רק בת 24 היא מטא 58 ושוקלת 77..

אהרון-חח תודה רבה על ההודעות שאתה משאיר כאן כל הזמן:)באמת!
    ואני מנסה להכניס אותה לכושר ולא כל כך הולך לי..היא לא הכי משתפת פעולה..
    אבל לא נורא כהיא תזדעזעה מעצמה באמת אז אולי היא תתפוס את עצמה חזק בידיים..
    תודה בכל זאת:) שבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגית, אם יש רצון יש דרך

אהרון
    04/11/2007

על פי הנתונים שמסרת טווח המשקל שלך 48-63 ק"ג. אני יודע שזה קשה לעשות את זה, אבל את לא צריכה להבהל מהדרך הארוכה שלפניך. העיקר שתתחילי ותתמידי בדרך מושכלת ואם אין לך ידע, גם תחת הדרכה מתאימה. גם אם לא תגיעי ליעד בקלות, כל ק"ג שומן שתצליחי להוריד רק יקטין את הסיכנים הבריאותים שלך. העיקר שתתמידי.
    עד לפני 9 שנים גם אני הייתי שמן מאוד, ועכשיו אני שוקל 40 ק"ג פחות.
    If there is a will, there is a way

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו