עזרה דחופה :(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה :(
    מישהו
    21/06/2010

אני בן 22, בחודשיים וחצי- שלוש האחרונים הורדתי 16 ק"ג, גובהי 1.72, בעבר שקלתי 83 וכעט 66. הדיאטה שלי לא מבוקרת, אני פשוט מפחית בצורה דרסטית את כמות הקלוריות שלי. לפני כשבועיים החלטתי שאני אוכל רק עגבניות= גם בבוקר וגם בערב עם אולי קצת מלפפון או בצל, ועמדתי בזה שבוע, אחרי השבוע הזה אני מרגיש שהרסתי את כל מה שבניתי כי יש לי התקפי אכילה-בולמוסים כאלו שאני לא יכול לשלוט בהם ואני לא יודע מה לעשות, ההתקפים האלו מפריעים לי וגורמים לי להרגיש רע (אני אוכל עד שכואבת לי הבטן) ולעשות יותר ספורט ממה שאני עושה זה לא אפשרי וגם אין לי את כל הזמן שבעולם כי אני עובד(אני מבלה בין שעה וחצי מינ' עד 5 שעות מקס' בחדר כושר כמעט כל יום- יאמר לזכותי שבשבוע של העגבניות לא הגעתי לחדר כושר). איך אני מפסיק את זה? איזה תפריט מומלץ לאכול? וכמה זמן אני אמור לבלות בחדר כושר כל יום? החברים והמשפחה אומרים לי שאני לא צריך לרדת אבל זה לא מה שאני מרגיש.

אני שוקל לעשות ניתוח שאיבת שומן מהחזה, אשמח אם תוכלו לתת לי מידע על כך, היום עשיתי בדיקות דם למיפוי הורמונלי.

אגב, יש לי כאבים מאוד חזקים בקרסול רגל שמאל, יכול להיות שמתפתחת אצלי שבר מאמץ? (חשוב לציין שלאחרונה התחלתי לעבוד כמאבטח, דבר שכולל המון סיורים רגליים- וזאת בנוסף לעבודה שלי בחדר כושר)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה :(

הוספת תגובה

• עזרה דחופה

ליטל סמואל-לוי
    22/06/2010

לפי מה שאתה מתאר, אתה נשמע מבולבל והדיאטה שלך קצת יצאה משליטה....
    לפי הנתונים הגופניים משקלך בהחלט תקין, אבל בכל זאת הייתי ממליצה להיפגש עם דיאטן/נית ולהרכיב תוכנית תזונה מבוקרת שתתאים לאורח החיים שלך, לספורט שאתה עושה וגם לקצב חילוף החומרים, כדי שלא "תשאב" לכל מיני דיאטות מזיקות.
    בנוגע לשאיבת שומן מהחזה כדאי להתייעץ עם אנדוקרינולוג.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו