מתאמנת ועולה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתאמנת ועולה במשקל
    לירז
    04/11/2007

בוקר טוב רציתי לשאול שאלה שמטרידה אותי, את בת 23 ומתאמנת בקביעות 2-3 בשבוע במכון כושר (הליכה על 8 ומשקולות לאחרונה) ומקפידה על תזונה נכונה.
    לפני כחודש שקלתי 64 קילו
    (גובה 1.66) ,אך לאחרונה אני מרגישה שאני עולה במשקל הגעתי ל-67 קילו ואין משהו חדש שהוספתי להרגל התזונה שלי או לפעילות הגופנית. ממה זה יכול לנבוע? ממש מתסכל :(

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתאמנת ועולה במשקל

הוספת תגובה

• ליאן

אהרון
    04/11/2007

פעילות בונה שרירים , אם מבצעים אותה בצורה אפקטיבית ובמינון מספיק, מגדילה את מסת השרירים, אבל לא בקצב כל כך מהיר כפי שאת אומרת (3 ק"ג בחודש). גם השמנה באותה מידה לא כל כך תיתכן בפרק זמן זה, אם את לא אוכלת יותר באופן מוחשי.
    בכל זאת יכול להיות שהתיאבון שלך גדל עם התחלת הפעילות הגופנית ואינך מודעת שאת אוכלת יותר ממה שאת מוציאה. אני מציע לך לרשום במשך שבוע ולשקול, אם אפשר, כל מה שאת אוכלת בכל יום תוך צימצום מתון של הדיאטה לעומת עכשיו. במקביל תבצעי כל יום פעילות אירובית בעצימות בינונית 60 דקות והמשיכי בתרגילי הכוח. יש לצפות שתראי הורדה במשקל.
    כנראב שאת לא נשקלת על אותם המאוזניים, באותה שעה ובאותו מצב של מערכת העיכול וכו" וזה אולי מסביר חלקית את ההבדל הגדול במשך חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון

ליאן
    04/11/2007

נשמע הגיוני תודה רבה אהרון :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וההסבר הוא

ד''ר רוני חרמון
    05/11/2007

ככול הנראה חל שינוי במאזן הקלורי היומי שלך מבלי ששמת לב לכך. העיניין יותר מורכב ממה שאת חושבת ולכן את חייבת יעוץ של איש כושר ושל תזונאי בכדי להחזיר אותך חזרה לתלם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו