טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב רציתי לשאול שאלה שמטרידה אותי, את בת 23 ומתאמנת בקביעות 2-3 בשבוע במכון כושר (הליכה על 8 ומשקולות לאחרונה) ומקפידה על תזונה נכונה. לפני כחודש שקלתי 64 קילו (גובה 1.66) ,אך לאחרונה אני מרגישה שאני עולה במשקל הגעתי ל-67 קילו ואין משהו חדש שהוספתי להרגל התזונה שלי או לפעילות הגופנית. ממה זה יכול לנבוע? ממש מתסכל :(
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פעילות בונה שרירים , אם מבצעים אותה בצורה אפקטיבית ובמינון מספיק, מגדילה את מסת השרירים, אבל לא בקצב כל כך מהיר כפי שאת אומרת (3 ק"ג בחודש). גם השמנה באותה מידה לא כל כך תיתכן בפרק זמן זה, אם את לא אוכלת יותר באופן מוחשי. בכל זאת יכול להיות שהתיאבון שלך גדל עם התחלת הפעילות הגופנית ואינך מודעת שאת אוכלת יותר ממה שאת מוציאה. אני מציע לך לרשום במשך שבוע ולשקול, אם אפשר, כל מה שאת אוכלת בכל יום תוך צימצום מתון של הדיאטה לעומת עכשיו. במקביל תבצעי כל יום פעילות אירובית בעצימות בינונית 60 דקות והמשיכי בתרגילי הכוח. יש לצפות שתראי הורדה במשקל. כנראב שאת לא נשקלת על אותם המאוזניים, באותה שעה ובאותו מצב של מערכת העיכול וכו" וזה אולי מסביר חלקית את ההבדל הגדול במשך חודש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ככול הנראה חל שינוי במאזן הקלורי היומי שלך מבלי ששמת לב לכך. העיניין יותר מורכב ממה שאת חושבת ולכן את חייבת יעוץ של איש כושר ושל תזונאי בכדי להחזיר אותך חזרה לתלם
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד