תפריט יומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט יומי
    חן
    24/06/2010

היי,
    לפני כשבועיים החלטתי לתפוס את עצמי בידיים והפעם ברצינות. בלי דיאטות כסאח, הרעבות או בולמוסים. דיאטה מאוזנת עם תפריט שאני בונה לעצמי מדי שבוע, מכון כושר ארבע פעמים בשבוע, שעתיים בכל פעם.

ו.. בכל זאת, למרות שאני אוכלת טוב, 1200-1300 קל' ליום פחות ספורט. (יוצא ממוצע של 900-1000 קל'). יוצא לי לשבת הרבה עם המשפחה\ חברים במסעדות ולרוב אני מצליחה לאזן, אבל אתמול לדוגמה הפחתתי בארוחת הבוקר והצהריים כדי להתענג על נתח אנטריקוט בערב, שגרר אחריו גם קצת צ'יפס ופיתה. מעבר לזה כמשפחה מסורתית קשה לי לוותר על הלחם בית והדגים בשישי-שבת (למרות שהפחתתי משמעותית את הכמות - והנשנושים). יוצא ששלוש פעמים בשבוע אני חורגת משמעותית מהתפריט. אבל בשקלול שבועי זה יוצא ממוצע של 1400 קל'.

שורה תחתונה,
    האם אני אכן יכולה להחשיב את זה כ-1400 קל' ליום? ומה יהיה קצב הירידה שלי עם תפריט כזה? (אני שואפת ל-3 קילו בחודש, לא יותר מדי לדעתי).

קצת פרטים טכניים,
    בת 21 במשקל של 68 ק"ג, 1.52

תודה רבה ויום נפלא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט יומי

הוספת תגובה

• הקפצה

חן
    25/06/2010

אשמח לתשובה, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מקווה שזה רק חוסר תשומת לב...

חן
    27/06/2010

לא נעימה ההתעלמות הזאת.
    אשמח לתשובה, תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חן

ד''ר רוני חרמון
    27/06/2010

הטיפול שלך בבעיית ההשמנה הקלה שלך אינו רציני את צריכה לפעול באופן מדוייק בריא ולאורך זמן 1200 קל' ביום כל יום יעשו את העבודה של 3 קילו בחודש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו