עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מעיין
    27/06/2010

היי אני בת 15 לפני כחודשיים וחצי שקלתי 47.5 ק"ג ירדתי ל44 ק"ג תוך כחודשיים בערך קצת פחות אפילו אכלתי פשוט מסודר ועשיתי ספורט לפחות 3 פעמים בשבוע [מכון כושר] .
    ואז הייתה תקופה ממש קשה בלימודים ועליתי עכשיו ב3 שבועות אחרונים ל45.5 כי היתי בלחץ ופשוט אכלתי יותר מידי ... אני רוצה שוב להרזות ולרדת ל42.5 מהמשקל הנוכחי שלי [45.5] .
    מה יוכל לעזור לי זאת אומרת איזה דיאטה תיהיה לי הכי מהירה אני רוצה לרדת בחודש וחצי אפילו פחות 3 קילו .  
    אני ממש אשמח עם תעזרו לי איזה דיאטה תיהיה לי הכי טובה ובחדר כושר מה לעשות ???
    תודה רבה !!! : )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• מה הגובה שלך?

אהרון רזון
    27/06/2010

לא בטוח שאת צריכה לרזות, אך בכל אופן פרטי את התזונה היומית שלך ואביע את דעתי אם היא מתאימה למטרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון הגובה שלי 153

מעיין
    28/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרזיה

אהרון רזון
    28/06/2010

את במשקל טוב ולא צריכה לרזות. אם בכול זאת מתעקשת,, חזרי לדיאטה שהרזתה אותך קודם +
    פעילות אירובית לפחות שעה ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו